Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Lázár azzal kér bocsánatot Orbántól, hogy hülyét csinál magából

2018. március 21. - A te embered

A Fideszben évek óta léteznek különböző pólusok, melyeknek összecsapása egészen addig nem érdeke senkinek sem, amíg Orbánék probléma nélkül szivattyúzhatják ki saját maguk számára az EU-s és más forrásokból elcsalt pénzeket. Leginkább úgy tudnám meghatározni ezeket a pólusokat, hogy az egyik szélén a párton belül általában józan hangot képviselő, mostanában elrejtett Navracsics Tibor, a másikon pedig a rezsibiztos Coca-Cola reklámarc Németh Szilárd található, akikről sem intellektusában, sem kommunikációjában nem mondaná a politikában nem jártas ember, hogy tulajdonképpen egy párthoz tartoznak.

Az sem képzi vita tárgyát, hogy a gyenge képességekkel megáldott, de a saját frappáns válaszaiban egyenesen fürdőző Kósa Lajos, vagy a Navracsicshoz hasonlóan szintén háttérbe szorított Pokorni Zoltán pólusa a szimpatikusabb.

Egészen a hódmezővásárhelyi választásokig az volt a benyomásom, hogy Lázár János kétségkívül Pokorni és Navracsics pólusához tartozik azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a cinizmussal teli, lekezelő szövegei, a modorossága és nagyképűsége sem volt elegendő ellenérv amellett, hogy ne ismerjem be, a saját személyiségét és stílusát egy percre sem dobta sutba főnökével, Orbán Viktorral ellentétben, aki amikor az első neszét megérezte annak, hogy az öltöny helyett a gumicsizmával és a foszöld színű inggel kisemberesebb lehet, ő váltott.

A sutba dobás most megtörtént.

Az eddig ismert Lázár János talán végérvényesen meghalt februárban, amikor a saját szülővárosa és holdudvara utasította vissza a Fideszt az összellenzéki támogatást élvező, de függetlenként induló Márki-Zay Péterrel szemben. Nem is olyan régen még Lázár azzal hencegett és próbálta bizonyítani érdektelenségét a hatalom iránt, hogy nem fogad el listás helyet, ha egyéniben nem választják meg, nem lesz országgyűlési képviselő. Láss csodát, a lista kijött és bár az első tízben valóban nincs ott se Lázár, se Rogán neve, a húsz között - tehát biztosan befutó helyen - azért megtaláljuk őket.

lazar.jpg

Kép: 24.hu

Lázár Jánosból, a visszafogott, médiát egyáltalán nem kereső emberből, aki idáig magát és családját is óvta a sajtótól, most olyan fideszes médiacsászárokat utasít maga mögé, mint Pócs János vagy Boldog István. De miért? Mi az az indok, ami miatt Lázár úgy döntött, hogy egyik pólusból a másikba költözik, mely pólus tagjainak szellemi színvonala "abdilvulhala Coca-Cola?" és a "Jézus jász volt" szintjén vannak?

A válasz kifejezetten egyszerű: Lázár önkéntesen tesz gesztusokat annak az Orbánnak, aki számára a jó politikus nem megoldani próbálja a problémákat, hanem minél inkább tüzet szítani, miközben az öltöny és az elegáns, tisztelettudó megjelenés helyett a disznóvágást, a pálinkát és a hozzá nem közel álló riporterek semmibe nézését kell preferálni. Lázár most viszont - akár önszántából, akár nem - pontosan az ellenkezőjét teszi annak, mint ami eddig kiemelte őt a pócsi mélységekben levő fideszesek közül. Ilyenkor senki ne higgye azt, hogy számomra Lázár valami elképesztő politikai number one lenne, de az évek alatt építgetett képét és kvalitásait párttársaihoz képest nem lehet elvitatni.

Számomra az összes ilyen videós ámokfutása egy bizonyíték arra, hogy a Fideszben minden Orbán Viktorról szól. Itt van egy ember, akinek párton belüli függetlensége, autoritersége talán mindenki másnál nagyobb és önmagában a személyisége sem arra vall, hogy jó pártkatonaként minden kérdésben bólogasson, az most az első nagy veresége után úgy húzza be a fejét és teszi meg a főnök összes ki és ki nem mondott kívánságát, ahogy azt elvárják egyébként az utolsó poros falu narancsos önkormányzati képviselőjétől is.

Lázár János beállt a sorba. Innentől majd heti rendszerességgel láthatjuk, ahogy boldogan újságolja nekünk, mennyire örülnek majd a gyerekei, ha bejelenti, hogy egy egész hétvégéje szabad lesz és elmehetnek majd kirándulni. Amellett, hogy félelmet nem ismerve közvetít a piszok-mocsok-migráns tengelybe rekedt Bécsből, megtudhatjuk majd, hogy szereti a kávéját, mi a kedvenc könyve és hol szeret a legjobban pihenni. Egyszóval végérvényesen olyan médiapolitikus lett belőle, amilyet Orbán mindig is szeretett volna. Győzelem.

2018. 03. 21.

Kommentek a szeretet erejéről

PODCAST

A blog fejlesztése érdekében egy heti rendszerességű közéleti podcastet szeretnék csinálni, amihez társat keresek, hobbi lévén fizetséget sajnos nem tudok felajánlani. Leginkább fontos társadalmi témákról, eseményekről lenne véleménykifejtés egyelőre még meghatározatlan időtartamban. Ha érdekel, kérlek írj a bumerangblog19(kukac)gmail(pont)com email címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr2513755506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2018.03.21. 22:24:38

Az érdemtelen hatalomból nincs kiszállás, lázár messze túlnőtt a képességein, mindent elveszítene ha magára hagyná azokat akiktől a lehetőséget kapta.

Menni vagy meghalni.

MACISAJT 2018.03.22. 16:03:03

Most Lázárt félre is tenném, az idő választ ad mindenre.

Hanem mosolyognom kell, szolidan és visszafogottan, két név Navracsics ill. Pokorni láttán.
Olyanok ők mint a mára már a ballib legendáriumban megszépült szerencsétlen Antall József. Akit életében ott martak, gyaláztak ugyanazok akik ma őt bezzegezik.

Így volt Pokorni is. Mikor egy meruk nevű phereg nyilvánosságra hozta szerencsétlen börtönviselt, megzsarolt apjának az ügynöki jelentéseit, és Pokorni sírva lemondott, évekig tombolt örömében a ballib tábor("hehe, spiclifi". Bezzeg eörsi mátyás elintézte azzal hogy kirakta az apját a honlapjára, esteházy péter pedig egyenesen pénzt keresett az apjának besúgói múltjával, szabó istván meg mennybe ment. Azokról nem beszélve AKIKNEK JELENTETTEK.)

És Navracsics. Nemrég még a ballibák mindent bevetettek nehogy valamilyen fontosabb EU biztosi pozíciót kapjon Brüsszelben.
szinhaz.hu/2014/10/21/30_europai_muvesz_tiltakozik_navracsics_kinevezese_ellen
És tomboltak örömükben mikor sikerült:
index.hu/kulfold/eurologus/2014/10/06/navracsics_tibor_nem_lesz_oktatasi_es_kulturalis_biztos/

Most már ők is jók volnának. Reménykednek hogy legalább ugyanolyan hülyék mint Jeszenszky Géza, akit kinyírtak anno a "magánlevéllel" :www.origo.hu/itthon/19991123megbelyegzett.html

illetve mint a még hülyébb Mellár Tamás akit elsőként rúgtak ki a 2002-es kormányváltás után a KSH éléről hogy lába nem érte a földet: mno.hu/migr_1834/jogszerutlen-volt-mellar-levaltasa-617735

és akik mára már Stockholm--szindrómás ballibsikké váltak.

vajdasagi 2018.03.22. 16:54:17

@MACISAJT: Az a helyzet, hogy a fityisz montani politikusai olyan alacsony szintre süllyedtek, hogy ezekhez képest Navracsics vagy Pokorni olümposzi magasságokban vannak. De én pl. a Pokornit akkor is kedveltem, amikor ő is a pikszisben volt. Navracsicsot meg nem kedveltem ugyan, de nem gazfickónak tartottam.

Mellár meg egyszerűen szolgálja a hazáját. Olyasmi ez, amit az elkötelezett pártkatonák nem is érthetnek.

Gazz 2018.03.22. 17:33:39

@MACISAJT: Az, hogy viszonyítási alap, az láthatóan nem mond neked semmit.

rallus 2018.03.22. 18:39:24

Ki az a ballib oldalon, aki nagyjából azonos szintű ellenfele lehet Lázárnak, akit nyugodtan le lehetne ültetni vele egy vitára?

Jakab.gipsz 2018.03.22. 18:54:32

@MACISAJT: Ez az, szedegessétek össze a tényeket, és vágjátok a fejükhöz, az a sok aljasságot amit politika csinálás ürügyén elkövetek.

Egyedül az igazsággal nem tudnak mit kezdeni, inkább másról beszélnek.

Az igazságot is sokszor kell elismételni, pontosan úgy ahogyan, a hazugságaikat ismételgetik.

ezneménvagyok 2018.03.22. 19:21:26

@Jakab.gipsz:
"Ez az, szedegessétek össze a tényeket, és vágjátok a fejükhöz, az a sok aljasságot amit politika csinálás ürügyén elkövetek. "

Jézusmária, milyen aljasságokat követtél el politikacsinálás ürügyén? Mesélj!

Punxsutawney Mormota 2018.03.22. 20:23:12

@MACISAJT: Ne félj! Hamarosan a te bajodra is meglesz a gyógyír, mint a fertőző rákra :D

Punxsutawney Mormota 2018.03.22. 20:29:05

@ezneménvagyok: :D Nézzük csak, visszaeső, notórius hazudozó, közveszélyes futóbolond, a valósággal már régóta köszönő viszonyban sem levő kommenteket eleregető tehetségtelen troll, szervilis, az anyját eladó csicska... Ha nem tartanám kizártnak, azt mondanám, hogy ez Némethsziszi.

Sir Galahad 2018.03.22. 20:36:10

A szerző a jelenséget jól írja le, de rosszul magyarázza. Szerintem annyi történt, hogy Lázár levonta a vásárhelyi vereség tanulságait és taktikát váltott. Vásárhelyen - a legvégét leszámítva, amikor már kb mindegy volt - a Fidesz egy viszonylag szolíd, az eredményeket hangsúlyozó kampányt folytatott. Ez nem jött be: a meglévő Fidesz-táboron kívül mást nem tudott megmozgatni és ez nem volt elég. Most azért próbálkozik mással, mert bővíteni igyekszik a szavazói számát. 8-án kiderül, sikerült-e.

ezneménvagyok 2018.03.22. 20:54:29

@Sir Galahad:
Hát, ha a viszonylag szolid kampányon azt érted, hogy Márki-Zayt nem gázolta halálra a választás előtti éjszakán egy kivilágítatlan osztrák nyugdíjas, akkor igazad van.
Nem, közelről nézve ez nagyon is mocskos és egyenlőtlen harc volt, és így még meglepőbb az eredmény. Vagy éppenhogy nem, amennyiben az embereknek épp ebből lett elegük.

Kelly és a szexi dög 2018.03.22. 21:14:36

Ezáltal beismerte, hogy az általa eddig járt út zsákutca volt...
Ha a déli végeken ez az új stílus kell, rajta ne múljon!

2018.03.22. 21:28:56

Mese a szép reményű alkirályról, aki a vásárhelyi vereség után úgy állt ott a sajtótájékoztatón, mint egy rakás szerencsétlenség. Remélem, hogy a majd a bíróság előtt a kaján vigyora is lefagy a most már pincsikutya képéről. Hasonlóképpen a többi fideszes bűnözőhöz, akik azt hiszik, hogy valóban bűntetlenül megúszhatják Magyarország kifosztását.

Lehetnék én is 2018.03.22. 22:33:20

lehet, tévedek, de Lázár nem indult MZP ellen.
HA indult volna, nem ez az eredmény. De nincs HA
Off
Cserébe,a sehol semmilyen politikai eredményt felmutatni nem tudó kiugrott fideszes most a városvezetést félredobva országos szerepre tör. Elfogadta az MSZP csókját, a DK puszit, lepacsizott a Jobbikkal, összefeküdt az LMP-vel a hatalomért. És az ilyenektől várják, hogy össznépi hasznot hozva leváltsák a hatalomba beleszeretett jelenlegi vezetést. "Szép jövő" előtt állunk, ha ilyen függetlenek, vagy bárkivel barátkozó elvtelen pártkatonák váltják le Lázárékat. De nem MZP-ről van szó, csak ebbe is belekeveredett... On
Már fentebb kérdezték, de eddig nem láttam tippeket, tudtok a"demokratikus" ellenzék, vagy a jobbik soraiban legalább 2 Lázár-szintűjelöltet mutatni? Ha csak 1-et, azért nem érdemes váltani.

ezneménvagyok 2018.03.22. 22:53:02

@Lehetnék én is:
"HA indult volna, nem ez az eredmény"

Kapaszkodj meg, a bukta nagy mértékben neki köszönhető, elsősorban róla, a viselt dolgairól mondtak véleményt a vásárhelyiek, és csak másodsorban az embereiről. Ahogy korábban az algyőiek is az ő nyomulására válaszul szórták ki a testületből az ÖSSZES lázárista fideszest.

"tudtok a"demokratikus" ellenzék, vagy a jobbik soraiban legalább 2 Lázár-szintűjelöltet mutatni?"

Erre a kérdésre meg nem is fogsz feleletet kapni, ugyanis a a dolog már ott zátonyra fut, hogy te (ti) teljesen mást értetek a "Lázár-szint" alatt, mint azok, akiktől a választ várjátok. Én pl. erre a kérdésre azt felelem, hogy remélem egy ilyen sincs az ellenzéki jelöltek között (bár ennyire azért nem vagyok naiv). Ahogy nagyon remélem, hogy "Orbán-szintű" sincs köztük, és még lehetne folytatni a sort. Én pont azért fogok elmenni választani, hogy április után lehetőleg a parlamentben se legyenek ilyenek többé, legrosszabb esetben is csak ellenzékben.

frikazojd · http://kocs.ma 2018.03.22. 23:07:28

@Lehetnék én is: MZP-vel az a bajod, hogy az emberek háromnegyedét képviseli, szemben a 25%-os fidesszel?

ledo76 2018.03.22. 23:28:30

Abban a partban ahol Lazar a "szint", ott tenyleg az Orszaghaz helyett a huvoson kell csucsulni mindenkinek...

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.03.22. 23:31:27

Mit vársz egy olyan embertől, akinek a gyakorlata abban merült ki, hogy táskát cipelt, hülyén vigyorog, részeges egyfilmes színészhez és dallamos nevű nejéhez dörgölődzik vadászás címszó alatt, az anyja körbe telkezi a házát, törvény alkotó emberként azt tartja a legfontosabbnak, hogy még a szaros lézer blokkolós autójával is hogy szegje meg a szabályt, hatalmas pofája van és amikor Hello Röfi ráijeszt, nyakig bújik a csokibarlangjába.......

legális 2018.03.23. 00:08:37

@frikazojd:
Nem ezt írtam, nem az a bajom.
Hanem: Elfogadta az MSZP csókját, a DK puszit, lepacsizott a Jobbikkal, összefeküdt az LMP-vel a hatalomért.
Nemcsak az elfogadhatatlan számomra, hogy az mszphez dörgölőzött a szdsz, az meg ettől mosolygott, hanem az is, hogy valaki hagyja, hogy egy ilyen azonosíthatatlan massza a nevére vegye. Az azonosíthatatlan masszáról már sokan írtak, de szép jövőképet nem láttak, csak az orbántakaroggy ment.
A választási matekod elég specifikus. Szerintem a 62% megjelent 57%-a ( a választók 35%-a) szavazott a változásra. 99 "szövetséges", ámde jelölttel nem rendelkező párttól vékonyka.

tomwar 2018.03.23. 06:24:37

@rallus: a titkos kinait, vagy draga oroszt mintha kifelejtetted volna...
No meg a 7000Mrd-dal megnovekedett allamadossagot is...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 06:33:29

@rallus: Arra gondolsz ami a manyupba került meg a valutatartalékba? Arra a 20 milliárd euróra ami a Fidesz alatt eltűnt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 06:34:33

@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte: Viszont Hódmezővásárhelyen van emeletes körgyűrű. Jobb mint a völgyalagút.

rallus 2018.03.23. 07:19:47

@tomwar: Ezzel a nem GDP-hez viszonyított adattal egymást hülyítsétek...ha ez egyáltalán lehetséges...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 07:43:49

@rallus: Öcsike! Úgy én is csinálok GDP növekedést, hogy közben elégetem a tartalékokat. Az eltűnt tartalékok kb a GDP 20 százaléka. Ja és kifizetem úgy az egyik adósságot, hogy felveszek másikat. Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy beveszed ezeket a számviteli és statisztikai maszlagokat/trükköket?

rallus 2018.03.23. 08:02:32

2017. december 16. - 16:01

Már hosszú évek óta nem kell attól tartani, hogy Magyarországot az év végi toplistákon beválogatják a leginkább kockázatos országok közé, az idei évet pedig úgy tűnik, komoly sikerrel zárhatjuk ebben a tekintetben. Az országok kockázatosságát mérő CDS-felár ugyanis olyan alacsony szintre süllyedt 2017 végén, amire a világgazdasági válság óta nem volt példa....

nu pagagyí 2018.03.23. 08:13:18

A Fideszben nem lehet valaki csak félig gazember, egészen annak kell lennie.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 08:49:48

@rallus: Érdekes, a Soros manipulálta hitelminősítők, hirtelen szavahihetővé váltak nálad. Ja és hol a manyup és a valutatartalék 20 milliárd eurója?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 08:50:26

@nu pagagyí: A jakuzáknál is egy ilyen hiba minimum egy ujjadba kerül.

nu pagagyí 2018.03.23. 09:05:19

@MACISAJT: Az általad felsorolt emberek annyiban különböznek tőled, hogy igyekeztek megőrizni saját erkölcsi és szakmai tartásukat. Az igyekezeten van a hangsúly. A Fidesz fokozatosan vált egy szűk csoport által mozgatott bűnszervezetté, de az ide vezető úton természetesen ők is megégették magukat, mert mire rájöttek, hogy túllépték a határt, eszközei voltak annak a folyamatnak, amelyet mára egy jól fejlett diktatúraként azonosíthatunk. Talán Mellár kivétel, vele kapcsolatban nem tudok semmi rosszat felidézni. Amúgy a bátorságukat dicséri, hogy szembenéztek a dologgal és mernek még szólni, mert egy diktatúrában az egykori "barátoknak" kell leginkább félnie, az "elhajlóknak" az " opportunistáknak", velük bánik el legkegyetlenebbül az kizárólagos hatalom birtokosa, nehogy a maradék is gondolkodni kezdjen.

ezneménvagyok 2018.03.23. 10:29:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Viszont Hódmezővásárhelyen van emeletes körgyűrű."

Ja. Egy Gyűrű Mind Felett. Vagy ahogy a magyar Szméagol emlegeti: "a Drááááágaszágom!!!" :-D

2018.03.23. 11:51:29

Bárhogyan is alakuljon a választás kimenetele, Lázár megy a levesbe.
Teljesen kicsinálják, a Nemzetvezető kiadta rá a kilövési engedélyt.
Jópofizhat, csinálhat bugyuta videókat, égetheti magát, ő már NER-en kívüli. csak nem fogta még fel. .

Void Bunkoid 2018.03.23. 12:21:23

Birka hogy eltűnt...pontosabban ha megfigyelitek, azok a blogposztok - még ha kormányellenesek is - amik nem sértik Oroszország érdekeit, azok birkakomment-mentesek.

Ha bármi van, ami nem tetszik Vologyának, az elsők között kommentel :)

BéLóg 2018.03.23. 12:26:28

@Sir Galahad: Pontosan ez történt.
Miközben az ellenfelei továbbra is az "Orbán tegnap meg fog bukni" lózunggal versenyeznek és köpködnek egymásra. Vagy nyalják egymás eggét. Vagy fúrják őket. Miközben ÉPÍTŐ elemeket nem találunk, csak tagadásokat.

Kunhallmi Agnes 2018.03.23. 13:11:02

"De miért? Mi az az indok, ami miatt Lázár úgy döntött, hogy egyik pólusból a másikba költözik"

Az hogy itt hamarossan holokauszt lesz, ujra indulnak a gazkamrak, es ez ennek egyertelmu bizonyiteka.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.23. 13:12:10

@Void Bunkoid: Bezárkóztak az új fiújával a szaunába és nagyon "kimelegedtek".

CSL 2018.03.23. 13:25:16

Szerintem a Fidesszel ugyan az történik mint az MSzP vel. Ott is egy szellemi, erkölcsi leépülés volt Horn-> Medgyessy-> Gyurcsány-> Mesterházi
Annyi hogy a Fidesz élén Orbán maradt (aki persze önmaga is leépült) de közben a háttérben, a szellemi tőke is elfogyott, lemorzsolódott az értelmiség, megújulni meg képtelen, mert fiatal utánpótlás meg nincs. A Fidedz=Orbánnal ezt jól írta a szerző. Ha Orbánnal történne valami a Fidesz megszűnne kb

rallus 2018.03.23. 13:44:08

@CSL: Valóban úgy tűnik, hogy csak az ellenzéki pártok neveltek ki tehetséges fiatalokból megfelelő utánpótlást. Ezt látjuk.
A Fidesznek meg vége...ezt is látjuk...

inreallife 2018.03.23. 15:03:39

@Dr. Trejo:
szerintem nem elvartak tole, hogy allazza be magat, hanem proaktivan kereste a lehetoseget es ez lett belole. lathatoan idegenul mozog egy tebolyodott (orban fele valosagerzekeles) vilagban, de tegyuk hozza, hogyha normalizalodna a helyzet, akkor meg o is visszaallna a hogyan tudjuk ezt lopasra hasznalni uzemmodra.

eloszor is, bukott egyet, majd ratett egy lapatra, ami mindent elarult a "kepessegeirol", ne feledkezzunk el arrol, hogy o volt a gyurcsany alatt legtobb el nem szamolando koltsegterites kiralya. tehat, van amihez "ert"

masodszor pedig nem kar erte. olyan merhetetlen arrogancia es gatlastalansag van benne, ami meg orbanon is tultesz. ha sirasot keresnek magyarorszagnak, pl o tokeletes lenne egy ormeny fele diktatura kiepitesere. se elvek, se esz, csak a penz kifacsarasa az emberekbol. erdekes modon hodmezovasarhelyen az emberek ezt igen durvan felismertek, pedig ment am oda rendesen a love...

inreallife 2018.03.23. 15:11:50

@rallus:
attol fugg, mit ertunk fidesz alatt. ha egy informatikai analfabeta, akire sok nyugger es cigany szavaz, es mindezt buszken es sokan vannak, akkor valszeg neked van igazad, a fidesz el es virul, az inaktivak "emelik" magasba. ja es ezek ugyanazok a tomegek, akik anno 2/3-dal jutalmaztak az mszp-t es az szdsz-t. te hol voltal akkor?

viszont ha fideszes ertelmiseget keresunk, akkor eleg rovid listad lesz, ha adofizetokrol beszelunk, akkor meg annyi sem lesz. mar maga a part neve is vicces, nem fiatal, nem demokrata es nem is szovetseg. ellenben nyuggerek, segilyesek, tolvajok. ugy latszik magyarorszagon ezekbol tultenges van, ezert hitvany a kormanya is...

inreallife 2018.03.23. 17:12:29

@rallus:
tudom, epp ballibet akartal szidni, de szivesen megneznek egy volner lazar vitat. a problema csak az, hogy barmilyen fideszes kepviselo ha meglat egy riportert, mar elkezd szaladni.
gondolom ez a teljesen azsiaiakba van kondicionalva, csak eddig a rendorok elol szaladtak, ha meglattak oket...

rallus 2018.03.23. 17:42:48

@inreallife: Amennyiben a volner-Lázár vita a susnyásban zajlana, volner a hazai pálya előnyével indulhatna. Egyébként szerintem még Jobbikos a szinthez képest is buta.
A ballibeket sem kedvelem, de a Jobbikosoktól egyenesen csalánkiütést kapok. Sok szerencsétlen, mindenben csalódott, sorsüldözött ember legprimitívebb indulataival éltek vissza, hogy a parlamentbe kerülhessenek, most meg már nem akarják a zsidókat és a cigányokat hajkurászni, mert Heller Ágnes megtiltotta nekik....

inreallife 2018.03.23. 17:56:07

@rallus:
ja, mikozben a fidesz valasztoi 30%-ban legfeljebb 8 altalanost vegeztek el, mig a diplomasok aranya 8%-ra csokkent, addig a jobbik es lmp szavazok kozott a legmagasabb az iskolai vegzettseg.

valszeg igazad van, a diplomas emberek a butak es megvezethetok, es a vegzettseg nelkuli nyuggereket nem lehet megvezetni egy kis utalvanyosztogatassal meg egy zsak krumplival a reti negereket. ja, megsem...

kifejezetten orulni szoktam neki, hogy az iskolapadban kb fele annyi idot tolto fidesz trollok, felhatalamazva erzik magukat, hogy masokat butazzanak es hulyezzenek. nincs ennel szebb. meg is kell koszonjem?

rallus 2018.03.23. 18:15:13

@inreallife: Jó-jó, igazad van és valóban látható, hogy az amúgy is intelligens Jobbikos vezetők milyen simán jutottak el a karikás ostortól a Spinoza-házig. Ennyit Lázárról...
süti beállítások módosítása