Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

István, ezt így nem lehet

2019. február 04. - A te embered

István azt gondolta, hogy lehet. Milyen naiv is volt, istenem! A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány elnökéből a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány egykori elnöke lett pillanatok alatt. Egyetlen interjú kellett hozzá. Szegény István olyanokról beszélt, hogy az újságíróknak nem csak azzal kéne foglalkozniuk, hogyan rémisszék meg az embereket, sőt, volt mersze megemlíteni azt is, hogy a jó tollú újságírók szerinte a másik oldalon vannak. Láttak már ilyen hálátlan embert valaha? Napok teltek el azóta, hogy kinevezték a magyar történelem legdicsőbb keresztény-konzervatív médiaholdingjának vezetőjévé, - esküszöm, hogy ennél keresztényebb-konzervatívabb médiaholding nem létezik, dicsőbb meg pláne -, és már van mersze arról beszélni, hogy az általuk gründolt gittegyletek csak megfélemlítik szegény polgártársainkat?

Fertő.

István, nem így működnek a dolgok. Te is tudod, hogy rengeteget dolgoztunk azért, hogy most minden a miénk legyen. Nagyot csalódtam benned, hát nem emlékszel, hogy az általad támadott emberek micsoda műhelymunkát folytattak hónapokon keresztül a kampányban és folytatnak a mai napig is arról, hogy kiről kell másnap valami hazugságot összeollózni? Én még emlékszek azokra az időkre István, amikor egy miniszterelnök azt mondta, hogyha kell tévé, vegyük meg magunknak. Az a miniszterelnök akkor még biztos nem sejtette, hogy pár év alatt hova jutunk: a Ripost, a 888, a Magyar Nemzetté avanzsáló Magyar Idők és a Pesti Srácok, mint apró fénycsóvák a sötétségben mutatják az embereknek a jó irányba vezető utat. És te ezt támadod? 

Rendben, értem én a kritikádat. Mostanában nagyon összejöttek a dolgok, sok a meló, talán késtek a fizetések is. Ettől függetlenül nem szép dolog, hogy mindezt rajtunk akarod elkenni... Te is tudod, hogy fentről nagyon nem szeretik a kritikát. Én meg is értem őket, legalább mi tartsunk össze, nem? Hogy néz az ki, hogy Sorosék meg a mi kutyánk kölykei egyszerre szidnak bennünket, milyen képet ad az embereknek ez szerinted? Sajnálom István, hogy távoznod kell. 

Gyere István, ülj le egy kávéra. Nem akarom, hogy úgy érezd, hirtelen mindennek vége van, hogy nem becsülünk meg. Nagyon is megbecsülünk. Nyilvánvaló, hogy nem ilyen kérészéletűre terveztük a közös munkát, de erről most nem mi tehetünk. Egyikünk se mondott olyat, hogy az Indexet előbb olvassák, mint az Origót, csak és kizárólag te, István. Index? Te sem gondolhatod, hogy a keresztény-konzervatív oldal legnagyobb internetes portálját kritizálod nyíltan úgy, hogy közben az ellenséghez dörgölődsz? Keresztény-konzervatív. Keresztény-konzervatív. Ne haragudj, de ma még csak tízszer mondtam ki, a Liszkay már teljesítette a napi adagot, be kell hoznom.

Szóval... Így alakult. Remélem nem felejtetted el, hogy jövő hónapban a Vas megyei kormányhivatal hetilapja tárt karokkal vár, mint felelős szerkesztő. Az sem lesz könnyű feladat, de reménykedünk benne, hogy a hibáid után talpra tudsz állni és bizonyítasz nekünk. Abban is bízok, hogy legközelebb nem vetemedsz olyan dolgok kimondására, amiket te sem gondolsz komolyan: mégis miért utalgattál úgy, mintha Magyarország felett nem lenne felhőtlen az ég, vagy a kormánynak hibás döntései lennének? Keresztény-konzervatív. Tudod, hogy barátok vagyunk, de ezekkel a sületlenségekkel a saját sírodat ástad meg. 

István, ezt ebben a formában nem lehet. A hallgatólagos megállapodásunk az volt, hogy nem lesz önálló véleményed, mégpedig azért, mert ez a rendszer Viktoréknak nagyon bejött. Minek annyi beleszólás, hát csak összezavarodik az ember, nem? Mi nem szeretünk összezavarodni. Tudod, mi történt az alapítványnál azóta? Az újságíróink azóta folyamatosan az eget nézik, mert a programozó elfelejtette beállítani az operációs rendszerükben, hogy értelmezzék a metaforákat, attól meg, hogy, azt mondtad, nincs minden rendben, teljesen összezavarodtak, újra kell telepíteni az egész szoftvert. Ezt akartad, István?

Na jó, azt hiszem elengedlek. A kávédat se ittad meg. Sebaj, tudom, hogy nem is vagy túl jó hangulatban. Minden jót kívánok neked a szerkesztői munkádhoz, és... remélem tudod, hogy a szemünket azért nem vesszük le rólad. Tudod, senkit nem hagyunk az út szélén. 

Keresztény-konzervatív.

2019. 02. 04.

E-mail: bumerangblog19(kukac)gmail(pont)com

varga.jpg

Kép: Index

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr714608356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukubenko 2019.02.05. 10:00:12

Balfasz alkalmatlan Pilu nyekergett valamit, erre lecsap rá a ballib média mint hősre akár a gyöngytyúk a takonyra.

2019.02.05. 10:41:31

Stílusában szórakoztató írás és igaz is. Annyiban hibás, hogy abban a kontextusban jelenítené meg Vargát, mint akinek számítana Viktorék kritikája. Szerintem nem, ezért tudott könnyedén és gyorsan távozni. A kevés hiteles politikusok egyike, ezek szerint.

@Kukubenko: Hidd el, az emberek hócipője kezd tele lenni a folyamatos gyűlöletkeltéssel, a hiteltelen, inkompetens arcokkal és tehetségtelen propagandistákkal, miközben valódi híreket nem olvasni a jobbos heccportálokon. Azok az arcok: Stefka, Bencsik, Bayer és a többi átvedlett komcsi, hát nem szégyellitek magatokat?
A Magyar Nemzet név einstandolásával pedig 80 évet aláztak meg.

midnightcoder2 2019.02.05. 10:59:50

"volt mersze megemlíteni azt is, hogy a jó tollú újságírók szerinte a másik oldalon vannak"

Ez már Hitler és Sztálin idején is így volt. Minden elnyomó hatalom elõször a legprofibb tollnokokat vásárolja fel így vagy úgy. Érdekes volt amúgy nézni, ahogy Kádár alatt az akkori rendszert kiszolgáló újságírók és médiaszemélyiségek hogyan lettek liberráltak.

Larrikin 2019.02.05. 11:29:46

Elhitte magáról, hogy fontos ember.

TBone 2019.02.05. 11:54:59

@Kukubenko: Látod, ezért kell olvasni a propaganda anyagokat, hogy ne zavarjanak össze mindenféle egyedi gondolatok. Igaz Keresztény konzervatív ember úgy sem gondolkodik, nincs önálló véleménye, meghagyja azt a libsi-bolsiknak.

Nancsibacsi 2019.02.05. 12:23:08

Szerintem ez bármely munkahelyen így van - ha nyilvánosan ekézed a céget és isteníted a konkurenciát, repülsz. Nagyon buta ember lehet.

hidroponi 2019.02.05. 12:36:27

@Nancsibacsi: "ez bármely munkahelyen így van"
azt kihagytad, hogy a NER vilagaban.

EssEm 2019.02.05. 12:44:47

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Sőt, a saját szövőszemölcseiből sajtolta ki a saját selymet a saját selyemzsinórjához.

moonlight777 2019.02.05. 13:30:01

@Nancsibacsi: Egy normális országban van helye az ilyen kritikáknak... és az illetékesek normális esetben tanulnak belőle.....
Amúgy meg hányok attól a mentalitástól, hogy ha van egy munkahelyem, akkor már kussolni kell, és nem mondhatom el amit gondolok (akár a saját munkahelyemről is)....
No ezért (is) lettem én szabadúszó....

Tothotto 2019.02.05. 14:34:59

@Kukubenko: A párt ökle csapott lerá,baszki! Nem más !!!

Tothotto 2019.02.05. 14:37:26

@midnightcoder2: "Érdekes volt amúgy nézni, ahogy Kádár alatt az akkori rendszert kiszolgáló újságírók és médiaszemélyiségek hogyan lettek liberráltak."
Stefkára,Bayerra és Bencsikre célzol?

Nancsibacsi 2019.02.05. 14:45:01

@hidroponi: SAP, K&H, Aegon mióta NER-es cégek? Próbáld meg bármelyiknél NYILVÁNOSAN a céget kritizálni, és a konkurenciát isteníteni.
Az egy dolog hogy mit gondolsz, de vezetőként kell annyi intelligencia, hogy a problémáknak a cégen belül kell maradnia. Vagyis egy ilyen "kritikával" semmi gond sincs, ha egy céges fórumon hangzik el, de ha ott van BÁRKI külsős, akkor az lapát, mindenhol.

Nancsibacsi 2019.02.05. 14:46:33

@moonlight777: "Egy normális országban van helye az ilyen kritikáknak... és az illetékesek normális esetben tanulnak belőle"
Izé: ő volt az illetékes. Meglátta a problémát, és úgy megörült neki, hogy nem megoldotta, hanem a nyilvánosság elé tárta. Simán buta ez az ember - nem tudom ezzel az interjúval mi volt a mesterterv, de a vezetői Darvin díjat simán megkaphatja idén.

Pop40 2019.02.05. 15:05:17

Hogy mennyire igaza van, elég csak a százmilliárdokból kitömött fideszes szennysajtó nézettségét-olvasottságát megnézni.

Mindegyik kb 2 perc alatt dőlne be, ha a fideszes maffiabanda nem öntené bele számolatlanul a magyaroktól ellopott közpénzt.

Pop40 2019.02.05. 15:09:27

@Kukubenko:

"Balfasz alkalmatlan Pilu" - Nála csak balfaszabbak és alkalmatlanabbak nyüzsögnek az általad csontig szopott fideszes csürhében.
Jut eszembe, 2 napja, a nyilatkozat előtt, még nem volt balfasz, meg alkalmatlan? :DD

Kb mint Simicska, vele se volt semmi gondotok addig, míg együtt lopott a tolvaj vajdáddal a G nap előtt.

Pop40 2019.02.05. 15:13:32

@TBone:

"Igaz Keresztény konzervatív ember úgy sem gondolkodik, nincs önálló véleménye, meghagyja azt a libsi-bolsiknak."

Tedd már meg, kérlek, hogy nem sértegeted azzal a valódi keresztény-konzervatív embereket, hogy a komcsi fideszes söpredékhez hasonlítod őket!
Ennek a csürhének, a tolvaj vezetőikkel, meg az agyhalott szavazóikkal, közük nincs se a kereszténységhez, se a konzervativizmushoz.
Annyira keresztények, meg konzervatívok, mint Rákosi pajtás, meg a sleppje volt.

kissiú 2019.02.05. 15:15:03

@Nancsibacsi: Itt nem a kirúgás a nagy durranás, hanem hogy ismét kibeszélt valaki (a sorsa nyilván megpecsétlődött azonnal). "Lehet, hogy mégsincs két valóság, és ezt ráadásul a tűz közelében is tudják?" gondolkodhatna el sok ember, de valószínűleg kevesen teszik.

Pop40 2019.02.05. 15:18:42

@Nancsibacsi:

"de vezetőként kell annyi intelligencia, hogy a problémáknak a cégen belül kell maradnia."

Szentigaz, elbaszta. Érthetetlen, hogy nem a vezetőihez fordult először. Hisz a NER maffiózói köztudottan jól bírják, és kitűnően kezelik a kritikát.
:D

Pop40 2019.02.05. 15:24:28

@kissiú:

"gondolkodhatna el sok ember, de valószínűleg kevesen teszik."

Gyaníthatóan ez azért van, mert a gondolkodó emberek halmaza, és a fideszes propagandára, jobbanteljesítéses, sorosozós, brüsszelezős baromságokra vevők halmaza között nincs túl nagy átfedés. :D

G Vitya kb ebből él, mióta az eszét tudja, h az agysebész szavazata ugyanannyit ér, mint a hülyéé.

Larry Silverstein 2019.02.05. 15:27:49

Igaza van, a jo tollu ujsagirok inkabb ballipsik, hisz exkomcsi mediacsaladokbol szarmaznak.

Nem lehet olyan gyorsan kinevelni ettol a kortol fuggetlen ujsagirokat.

De a jo tollu, nem jelenti azt hogy nem hazudozna ugyanugy, mint a kormanymedia, csak sokkal rafinaltabban csinaljak. Eleg sokan evezredes rutinnal.

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 15:50:14

Bayer Zsolt máig az egyik legjobb újságíró.

Olyan cikkeket ami a magyarokról szól, a kutúráról, megmaradásról egyik ballib szarházi se írt soha, ilyen magas színvonalon.

Persze az össezs ballib a 15 kirohanását idézi, mert tudja hogy a többivel nem versenyezhetnek.
Mint Pl:
-Másfélmillió lépés Magyarországon
-1100 év Európa közepén
-Régi magyar kalendárium
...

Minden ballib bérretteg 2019.02.05. 15:51:27

@Pop40:

Bizony.. És arányaiban pontosan annyi agysebésszel szavaz több a Fideszre, mint a hülyék.
Mert a hülyék és agysebészek is sokkal jobban élnek, mint az elkúrók alatt.

ételizésítő 2019.02.05. 16:10:49

Jó tollú újságírók a másik oldalon?
Konkrétan ki?
Merthogy egyformán szarok, csupa tanulatlan, botcsinálta, írni nem tudó, a magyar nyelvet kerékbe törő, a magyar nyelvtannal hadilábon álló firkász van csak mindkét oldalon.

Olyanok (az Indexen például), akiknek egy része funkcionális analfabéta is ráadásul, hiszen nem képesek értelmezni ezt a mondatot:

"azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult egy keresztény, nemzeti, konzervatív újságírás, és hogy a másik oldalon is elolvassák a mi újságjainkat, megnézik az internetes portáljainkat, és nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."

Erre leírja több indexes fasz is, hogy azt mondja a Varga (nem ér ő most arra stb., ja nem, az egy másik Varga), hogy először az Indexet olvassa.

Holott lófaszt, azt mondja, hogy nem szeretné, hogy ez bekövetkezzen. Érdekes módon ez a közbevetett hat szó (és nem következik be az, hogy) minden indexesnek meghaladta a felfogóképességét.

Hari Seldon 2 2019.02.05. 16:20:29

@Kukubenko: Egyből balfasz lett. Eddig nem volt az. Értem.

drover(fanyul társa) 2019.02.05. 16:20:43

Minden ballib bérretteg

Az Egymillió...Bayer féle változata nézhetetlen és rossz.
Szegény Rockenbauer forog a sírjában. Az eredeti sorozat sem nem gyászzenékre, sötét fellegekkel illusztrált "nesze semmi fogd meg jól" klisékre épült, már a cím elorozásáért is kijárna halála után 100 000 év inferno a Zsótinak.
Úgy szar ahogy van. Nem is volt nézettsége, dugdosták egyik állami csatornáról a másikra, a leg lehetetlenebb időpontra rakva.

ételizésítő 2019.02.05. 16:34:11

@midnightcoder2:
Te részeg vagy vagy hülye?
Bár szerintem mindkettő egyszerre.

@Könyveslány:
Nem ez a Varga volt az, akit pár éve anyázva küldött el minden liberális média, mert azt állította, hogy a nőknek az a dolga, hogy szüljenek 3-4 gyereket, aztán utána önmegvalósítsanak?
Vagy most már szeretjük?

@Larry Silverstein:
"Nem lehet olyan gyorsan kinevelni ettol a kortol fuggetlen ujsagirokat."
Te szerencsétlen segg, a rendszerváltás óta eltelt 30 év. Ha ennyi nem volt elég, mennyi kellene?
És ha már komcsizol, akkor a népszabis Bayer, az exmunkásőr Stefka meg Bencsik vajon hova tartozik?
Esetleg a CÖF-ös Csizmadia, aki Grósz Karcsi alatt lövetni akart azokra, akiknek most a seggét nyalja?

@Minden ballib bérretteg:
Ezek bizony a Bayer-változatban egy kalap szart nem érnek.
Van olyan, hogy Másfélmillió lépés Magyarországon, de ami jó, azt 1979-ben csinálták a komcsik, Rockenbauer Pálék. Meg van a minősíthetetlen fos, amit Bayer csinált.

ételizésítő 2019.02.05. 16:35:29

@drover(fanyul társa):
Másfélmillió az. Az egymillió, az a fontos hangjegy volt.
A többiben igazad van.

Larry Silverstein 2019.02.05. 16:49:13

@ételizésítő: rendszervaltas 2010ben volt, addig szinte csak ballib media letezett, amiben vagy kadar-kori mumiak osztottak az eszt, vagy a gyerekeik

moonlight777 2019.02.05. 17:32:27

@Nancsibacsi:

Ezek a "médiamunkások" közpénzből élnek, ergo a mi adónkból, joga van a nyílvánosságnak tudni, ha szar van a média palacsintában, a KÖZ-re tartozik!

Jakab.gipsz 2019.02.05. 17:44:05

Egy dolog legyen biztos, a jobboldali konzervatív keresztény demokrata, média, lehetne színvonalasabb is.

Most döglődnek a neoliberálisok, (tessenek rájuk dobni egy lapáttal), azaz kultúrát teremteni, mert a hazudozáson és a társadalmi tudat formáláson (manipuláláson), kívül egy valamit nem tudtak, sem az egykori bolsik sem pedig a jogutódaik, kultúrát teremteni.

Orion65 2019.02.05. 17:46:45

Tanulság: Egyszer minden fideszalkalmazott vállalhatja a valódi véleményét és mondhat igazat. Mondom egyszer...

freelander1 2019.02.05. 17:55:08

@Nancsibacsi: Jaj, maga meg nagyon naiv ember. Gondolja, hogy ha egy kicsit is számít Vargának a NER véleménye, akkor kiejti a száján a kritikus szavakat? Nagy ívben sz.rik bele. Ő talán még valódi keresztény-konzervatív, nem csak az átjtatos-lopós fajta. Nem fog a híd alatt aludni, ebben biztos vagyok. Kispolgári gondolkodásra vall azt hinni, hogy "buta". Nem. Ezt normális helyen úgy mondják: szabad, önálló gondolkodású. Bezony. Van ilyen.

ételizésítő 2019.02.05. 18:00:04

@Larry Silverstein:
Ja, 2010-ben is volt egy rendszerváltás, vissza a Rákosi-korszakba.
Ami meg a Kádár-kori múmiákról és gyerekeikről szól, azokat a Fideszben keresd. Lásd: Bayer, Stefka, Csizmadia, Bencsik mint kommunista főseggnyalók, kuszaszemű Matolcsy mint MSZMP-s kormánytag, vagy párttitkár apák KISZ-titkár gyerekei, mint Orbán1Gecigány Viktor, Kövér László, arRogáns Tóni stb.
Azt sem tudod, te agyatlan seggnyaló faszkalap, mi a faszról beszélsz.

A Fideszben gyűlt össze az MSZMP összes ma még élő múmiája, illetve azok gyerekei.

ételizésítő 2019.02.05. 18:00:55

@freelander1:
Nem naiv ő, hanem gerinctelen Fidesz-seggnyaló.

Larry Silverstein 2019.02.05. 18:52:51

@ételizésítő: Marhasag, a 2010 elotti 100 evben egyik rezsimmel sem voltak olyan elegedettek az emberek, mint most Orbannal

foldrajzilag is erdekes: Europa legnepszerubb kormanya az Orban-kormany

morph on deer 2019.02.05. 20:08:13

@Larry Silverstein:
“Marhasag, a 2010 elotti 100 evben egyik rezsimmel sem voltak olyan elegedettek az emberek, mint most Orbannal”

Ez pedig helyesen így hangzik:

“Marhasag, a 2010 elotti 100 evben egyik rezsimmel sem voltak olyan elegedettek a FIDESZESEK, mint most Orbannal”

Nagyon nem ugyanaz!

Orbán veje 2019.02.05. 21:20:13

@Larry Silverstein: Haver! Akkorát hazudtál, hogy a köztévé is megirigyelné. Egyébként azért az már szégyen, ha egy fideszes kurátor mondja rólatok, hogy tehetségtelen senkik vagytok, egy nagy kalap szar az egész undorító bandátok.

antika890 2019.02.05. 21:25:57

Nagyon sok, és egyre több dologtól van alkalma undorodni az egyszeri fidesz gyűlölőnek. . . A lista nagy, és egyre csak bővül. De! A legmélyebb hányinger mégiscsak akkor kapja el az embert, amikor meglátja, hogy ezek a férgek hogy bánnak a sajátjaikkal! Merthogy velünk kisemberekkel, és az ellenzékkel hogy bánnak, még ha gyomorforgató is, legalább érthető. De amikor egyetlen kétkedő szó miatt kiherélik a saját pártkatonáikat. . . Az ember azt érzi, hogy mégsem olyan erős az a diktatúra jelző. . .

yourmomtits 2019.02.05. 21:34:57

@moonlight777: hát igen, erre a bizonyíték a zöld dossziéban van, amit már évek óta viszek magammal mindenhova, de még egyszer sem nyitottam ki

ételizésítő 2019.02.05. 22:05:22

@Larry Silverstein:
Nem a faszt, mindenkivel elégedettebb volt a nép. Kádárral sokkal, Hornnal szintén, Horthyval, Antallal, a 2002-2010 közötti szocikkal kicsit.
Igaz, ezek közül csak Horthyé volt rezsim, a többi meg rendszer.
Orbáné szintén rezsim, és az ő rezsimje a legszarabb az elmúlt 1000 (ezer) évben.
Az, hogy ti, fizetett seggnyalók nem veszitek észre, azért van, meg vállig az O1gecigány seggében vagytok, és lefetyelitek a fost.

Jakab.gipsz 2019.02.05. 22:22:35

@ételizésítő:

" Az, hogy ti, fizetett seggnyalók nem veszitek észre, azért van, meg vállig az O1gecigány seggében vagytok, és lefetyelitek a fost."

Ez a mondat mit jelent ?

Te ki vagy és mit akarsz. Naná !

Csak nem a sátánfajzat Soros csicskása vagy ? Ennyi.

élhetetlen 2019.02.06. 00:09:24

@Nancsibacsi: Igazad van, éljen a laposkúszás, csak az a célravezető.

ételizésítő 2019.02.06. 01:50:37

@Jakab.gipsz:
Ó, mivel ennyire magadra vetted, ezek szerint te is egy lelkes fizetett Orbán1Gecigány-seggnyaló vagy?
És milyen érzés neked náciként egy cigány fosát nyalni?

Minden ballib bérretteg 2019.02.06. 09:06:39

@Jakab.gipsz:

Az fáj nekik, hogy az elkúrók már a választás utáni első hónapban közutálatnak örvendtek, és 40% alá csökkent a támogatottságuk.

A Fidesz támogatottsága 9 éve stabilan 50% felett van.
Igazából 13 éve, de a 2006 utáni időszak irreveláns, mert nem ők kormányoztak.

A ballibek elkúrókat pedig éppen azóta veti meg egyként a társadalom.

HaD 2019.02.06. 09:22:39

Istvánnak annyi volt most a dolga hogy eljátszotta a "szabad sajtó van itt kérem" nevű táncot:)...bitangul át vannak itt a népek szopatva:)...de kajálják:)

HaD 2019.02.06. 09:25:24

...egyébként LEMONDOTT és NEM kirúgták...ez volt a feladata...gondolom valahol be kellett mutatni valami bizit hogy milyen fasza csávók ezek a fideszes fijjug:)...na ez most megvolt...lehet oszolni:)

Minden ballib bérretteg 2019.02.06. 09:26:32

@HaD:

Hát egyébként valóban.

Cseppet röhejes, a sajtó miatt bérrettegni, közvetlen azután, hogy eldicsekszik az Index és 444 azzal, hogy még a jobboldali média alapítvény elnöke is a ballibeket olvassa, ahogyan mindenki más is. :DDD

HaD 2019.02.06. 09:28:56

@ételizésítő: ...és mindez előre eltervezett módon történt....horváth belügyminiszter sógorát a stumpfot-vikiék nagy patrónusát/felügyelőjét- kifelejtetted pedig aztán neki voltak "elévülhetetlen" érdemei hogy ez a tetű banda most a nyakunkon ül:(

HaD 2019.02.06. 09:35:09

@ételizésítő: ...ja és a rendszer az említett genny banda szereplése is...avagy rezsim az említett másik fele a gennybandának...EZEK mind ugyanazok...hogy a nótát idézzem:)

Orbán veje 2019.02.06. 10:00:16

@HaD: Haver! Te meg mi a faszt vered a nyálad itt? Miért nem mész az origóra, vagy a ripostra? Most mondta éppen a fideszes főmufti, hogy egy nagy rakás szart ér a médiátok, a marhákon kívül senki nem olvassa.

Hát te szarházi tetves orbántalpnyaló neked pont ott lenne a helyed.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 10:14:09

@ételizésítő: és nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."
Az igeidők, kolléga!Az igeidők!

Populista Pista 2019.02.06. 10:27:03

A magyar média úgy ahogy van egy nagy kaki. Már az is nagy szó, ha egy cikk nincs tele nyelvtani és stilisztikai hibákkal. Régen azért sokkal profeszionálisabban hazudtak. Csak meg kell nézni az Index blogketrecet, mennyire leromlott a szakmai színvonal, és ez nem a kormányoldal ugye.

Az Élet és Irodalom ami ennek a faszinak a kedvence, mindig egy kaki volt, még fénykorában is. A magyar zsurnalizmus állatorvosi lova: szubjektív hangvételű véleménypublicisztika állandó rinyálással. A "nyomják Krahácsot" típusú siránkozás belvárosi változatban.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 10:36:37

@Minden ballib bérretteg: fordítva ülsz a lovon. A média miatti rettegés azért megy, mert a pártállam bedarál mindent, amit csak elér. A valóság az, hogy a párt retteg, mert még a csatlósai is a másik oldal sajtóját olvassák. Az emberek mégse olyan hülyék, mint amilyennek a NER-ben lenni kéne. Kivételek persze vannak, itt vagy mindjárt te.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 10:40:00

@Populista Pista: tehát a média konglomerátum élére kiválasztott NER szaktárs egy nyafogó libsi újságot olvas???
Ciki. Ki javasolta őt? Bukjon máris!
Te , abba gondoltál már bele, hogy ezzel a véleményeddel azt mondod, a jobboldal még ezt a szintet sem üti meg?

Populista Pista 2019.02.06. 11:00:24

@Igazamvanvagyigazamvan?:
A jobboldali publicisztika gyakorlatilag nulláról indult az Antall kormány idején. Volt az egy szem Bencsik András, aki gyakorlatilag kormányoldali partizánként működött egy töményen ellenséges környezetben, még a kormánytól se kapott biztatást.

Mostanra megváltozott a helyzet, kiegyenlítettek az erőviszonyok. A szakmai színvonalat tekintve szerintem a kormánysajtó se rosszabak a magyar átlagnál. A bajai kamuvideóval, vagy a múlt év végén a kamu "rabszolga" munkaszerződéssel kampányoló HVG mire lehet büszke, a múltján kívül?

Dan da Man 2019.02.06. 11:00:46

@Larry Silverstein: Kérlek, hogy erre valamilyen hivatkozási alapot linkelj. Csak mert nem akarlak lefaszozni, és így meghagynám neked a megtiszteltetést, hogy linkekkel tedd meg saját magad...

Larry Silverstein 2019.02.06. 11:36:47

@Dan da Man: A magyar tortenelmet tanitjak az altalanos iskolakban, koztudomasu tenyekre meg a birosag elott sem szokas hivatkozni.

Az elso magyar kormany 1848ban allt fel.

Azota egyetlen kormanyfo sem volt 4x demokratikusan megvalasztva. Orban a magyar csucstarto, minden idok legnepszerubb magyar kormanyfoje.

Europaban egy kormanypartnak sincs olyan tamogatottsaga jelenleg, mint a Fidesz-KDNP kormanynak, sem az aktualis kozvelemenykutatasok szerint, se az utolso ogy-i valasztas eredmenyei szerint

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 13:52:09

@Populista Pista: ha kiegyenlítettek a viszonyok, akkor bátran lehetne olvasni kormânypárti sajtót. A NER kiválasztottja a NER sajtó élére mégis a libsi Indexet preferálja, sok más jobboldalival, sőt, fideszessel együtt.
Itt vagy például mindjárt te. Menj a pestisrácokra, az origóra. Ne itt egyen a fene.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 13:53:35

@Larry Silverstein: Ja. Orbán előtt volt Kádár, sokkal többen szavaztak rá.

ételizésítő 2019.02.06. 17:13:39

@HaD:
Nem a sógora volt, hanem a veje. A lányának a férje.
Most már ő is bánja egyébként, hogy annak idején ezeket a patkányokat melengette a kebelén.

A Fideszben viszont ez a vej vonal nagyon működik azóta is, lásd még: Tiborcz.

A magyarban a rezsim szónak van egy negatív felhangja.

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Ha megtanulnál magyarul, akkor megtudnád, hogy a szoktuk JELEN időt jelent. A szokik szót szokásos cselekvés kifejezésére jelen időben csak a műveletlenek (leginkább cigányok) használják.
Szóval jól mondtad, igeidők. Azt kéne megtanulnod.
Meg a teljes mondatot értelmezni, nem csak kiragadott részeit.

"média konglomerátum élére kiválasztott NER szaktárs egy nyafogó libsi újságot olvas?"
Nem. Azt IS olvas.
És abban egyáltalán nincs igaza, hogy az ellenzéki oldalon jobbak az újságírók vagy színvonalasabbak az írások, legfeljebb nem két téma (migránsok - Soros) körül forognak. Az ellenzéki újságírók ugyanolyan szarok, a többség egy magyarérettségin megbukna, mert egy egyszerű többjelzős szerkezet egyeztetése meghaladja a képességeiket. Mindét. A vesszőhasználat dettó.
Nézd már meg sixx, Sajó, Klág, Hanula, Hegyeshalmi, Nyilas stb. (nem sorolnám fel a teljes zsidómaffiát - mondjuk Nyilas névvel zsidónak lenni, az azért már valami) cikkeit, hogy a sportrovatot ne is említsem, ahol a főfőfasz Ághassi olyan dolgokkal sincs tisztában, hogy Spanyolország hány Eb-t nyert, pedig ez lenne a szakmája, de legalábbis kötelessége lenne utánanézni. És ez mindaddig így is lesz, amíg a felvételi követelmény a metélt farok, nem az írástudás.
(Bár mostanában már megörültem, mert Thüringer Barbara 20 év után megtanulta, hogy a mindennap egybeírandó. Bár lehet, hogy csak elbaszta.)

@Populista Pista:
"Már az is nagy szó, ha egy cikk nincs tele nyelvtani és stilisztikai hibákkal."
A hozzászólásodat elnézve te ezt nemigen tudod megállapítani (bár tényleg így van).

ételizésítő 2019.02.06. 17:16:09

@Populista Pista:
Mármint arra a Bencsikre gondolsz, aki a Népszabiban a Pártélet rovat vezetője volt, egyébként meg munkásőr?
Hát igen, komoly kormánypárti újságíró lehetett az Antall-kormány idején.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 19:45:36

@ételizésítő: pontosan. Jövő idő helyett jelen. Tehát most szoktuk a libsi sajtót olvasni:
"
"azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult egy keresztény, nemzeti, konzervatív újságírás, és hogy a másik oldalon is elolvassák a mi újságjainkat, megnézik az internetes portáljainkat, és nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."

Erre leírja több indexes fasz is, hogy azt mondja a Varga (nem ér ő most arra stb., ja nem, az egy másik Varga), hogy először az Indexet olvassa.

Holott lófaszt, azt mondja, hogy nem szeretné, hogy ez bekövetkezzen. Érdekes módon ez a közbevetett hat szó (és nem következik be az, hogy) minden indexesnek meghaladta a felfogóképességét"

Tehát most olvassa ön is, én is, a jelenben. Azt szeretné, ha kialakulna egy jobboldali, szinvobalas újságírás, és a másik oldal is elolvassa a jobboldali újságokat, és nem következik az be, ami most, a jelenben van, hogy először az Indexet olvassuk el.

Tehát pont te nem vagy képes értelmezni a szöveget, az igeidők, a gondolatjel összekutyul...tehát lófaszt, szoktuk jelenidő, de a nem következik az be jövőre utal.

ételizésítő 2019.02.06. 20:44:49

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Felhívnám a figyelmed arra, hogy előtte az áll:
"nem következik az be, hogy"

Tessék beiratkozni értőolvasás-tanfolyamra. Most még nagyon nem vagy képesség birtokában.
A tanfolyam végén gyere vissza referálni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.06. 20:51:19

@ételizésítő: felhívnám a figyelmed arra, hogy a " nem következik be az, hogy" kitétel arra vonatkozik, hogy a mai rutin nem marad fenn. Vagyis: ma az Indexet olvassa először, de pár év múlva, a jövőben, már nem...
Tehát az Indexesek jól értik, ma az Index az első, ezen akar változtatni...
Nem olyan nehéz ez, bár a nagyképűséggel kevert diszlexiád nem sokat segít, megértem.

ételizésítő 2019.02.07. 02:12:51

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nem, azt úgy mondanák magyarul: nem lesz évek múlva is az.
Bizony, ez itt a jövő időre vonatkozik.
A magyarázgatásod nemhogy sántít, de mindkét lábára csonka. Combból.

Továbbra is csak azt tudom javasolni:
Tessék beiratkozni értőolvasás-tanfolyamra. (Viheted magaddal az indexeseket is, azok sem képesek még az értő olvasásra.) Most még nagyon nem vagy képesség birtokában.
A tanfolyam végén gyere vissza referálni.

Ne csodálkozz, ha a funkcionális analfabéta kifejezés magyarázatánál a fényképed lesz az illusztráció. Mert most bizony ez a helyzet.

vergyula 2019.02.07. 06:29:40

@ételizésítő: "azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult egy keresztény, nemzeti, konzervatív újságírás, és hogy a másik oldalon is elolvassák a mi újságjainkat, megnézik az internetes portáljainkat, és nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."

"nem következik az be" - a jövőre utal (jaj, nehogy így legyen)
"hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót." - a jelenre utal (ez bizony így van)
A kettő együtt egy elég szerencsétlen megfogalmazás eredménye, de sebaj, legalább lehet róla vitázni.
Szerintem úgy értette, hogy "nem folytatódik az a trend, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."
Miért? "gondolom ön is" - a jövőben így fog tenni? Hülyeség. Ha szeretné, hogy pár év múlva alakul kialakuljon egy színvonalas "nemzeti" újságírás, akkor szerinte jelenleg nincs így. És nem hinném, hogy azt akarta mondani, hogy "jelenleg még az Origót olvassuk először, de ha pár évig nem változik a nemzeti újságírás színvonala, akkor megunjuk, és először az Indexre kattintunk, gondolom, ön is így fog tenni".
"meg én is" - Persze, az terve, hogy pár év múlva az Indexet fogja kinyitni először, ha nem változik semmi? Hát nem, egyszerűen jelenleg így cselekszik.
"az Indexet szoktuk elolvasni" - a "szoktuk"-ot nem használjuk ilyen formában a jövőre.
Esetleg mondhatta volna így: "ne kelljen pár év múlva azt mondanunk, hogy először az Indexet szoktuk elolvasni" - de még ebből is azt lehet kiérteni, - mivel a jobboldali sajtó színvonalának emelkedését várja - hogy jelenleg valószínűleg így van.

Nem is értem miről beszélünk. Elég megnézni az Origó cikkeit mondjuk a vagyonnyilatkozatokról. Úgy tűnik kizárólag ellenzéki szereplőknél találtak kivetnivalót. Képviselőből kétszer annyi van a kormányoldalon, náluk még sincs semmi gond. Úgy látszik, a kormánypárti frakció csupa szentet alkalmaz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.07. 10:38:47

@ételizésítő:
"azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult egy keresztény, nemzeti, konzervatív újságírás, és hogy a másik oldalon is elolvassák a mi újságjainkat, megnézik az internetes portáljainkat, és nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."

Tekeregsz, mint a kígyó."azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult" mind jövő.
"először az indexet szoktuk elolvasni" jelen.

Tehát az Indexes újságírók tudnak magyarul, neked meghaladja a szellemi képességeidet. Avagy orosz a fordító programod?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.07. 10:43:09

@ételizésítő: nincs is annál szebb , mint amikor a tudatlanság arroganciával párosul. Ezt te önbizalomnak nevezed, mindenki más bunkónak hív.
Világos, mindenki hülye. A Világ még nem érett meg rá, hogy belássuk, ragyogó csillag vagy a magyar nyelv zavaros tengerén.

ételizésítő 2019.02.07. 20:50:07

@vergyula:
@Igazamvanvagyigazamvan?:
A szoktuknak mi is a jövő ideje szokást jelentő segédigeként?

Oké, hogy mindenáron szeretnétek azt kihozni belőle, hogy most az olvassa el először, de nem így van. Csak mindketten kihagyjátok azt a felvezető félmondatot:
"és nem következik az be, hogy"
Ami bizony egyértelműen arra utal, hogy ami utána jön, az a jövőre vonatkozik.
Tényleg miért nem tanultok már meg rendesen magyarul?

ételizésítő 2019.02.07. 20:58:00

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nyuszika, te tényleg ennyire segghülye vagy magyarból?
Van ugye egy összetett mondat, két mellérendelt tagmondatból. Azaz ha nem az és kötőszó lenne ott, ez két külön mondat lenne, emígyen:

1. "azt mondhassuk pár év múlva, hogy kialakult egy keresztény, nemzeti, konzervatív újságírás, és hogy a másik oldalon is elolvassák a mi újságjainkat, megnézik az internetes portáljainkat."

2. Nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót.
A "nem következik az be, hogy" egyértelműen arra utal, hogy ami utána jön, az a jövőre vonatkozik.

Mivel ez egy ÉLŐ interjú volt, és élőben senki nem fogalmaz mindig nyelvtanilag helyesen, te sem, én sem, becsúszott neki a mondat második felében egy nem túl szerencsés, de attól még jövő időt jelentő megfogalmazás.

Mondtam már, hogy ne csodálkozz, ha a funkcionális analfabéta kifejezés magyarázatánál a fényképed lesz az illusztráció? Mert most bizony ez a helyzet.

"nincs is annál szebb , mint amikor a tudatlanság arroganciával párosul. Ezt te önbizalomnak nevezed, mindenki más bunkónak hív."
Ezt magadról írtad? Szép önkritika. Csak így tovább!

Örülök, hogy segíthettem megfejteni egy összetett mondat értelmét, ami a te értelmi képességeidet láthatóan meghaladta.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.07. 22:19:16

@ételizésítő: a szoktuk jövőideje a szoktuk. Ezt minden ner katona tudta. Jövő időben tudta, természetesen.

A logika sem erősséged, sajna. Nyilván azért bízták meg ezzel a feladattal, hogy a jelenlegi állapotot fenntartsa. Véletlen sem azért, hogy a jobboldali újságírás fejlődjön.
Mondjuk a szoktuk helyett mást használt volna, ha jövő időre utal...mondjuk: fogjuk elolvasni? Az pedig már említésre sem érdemes, hogy azt feltételezed, magamat fényezem. Nem, téged értékeltelek túl.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.07. 22:22:18

@ételizésítő: mellesleg, ha igazad lenne, nem rúgták volna ki .

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.07. 22:24:35

@ételizésítő: . Nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet szoktuk elolvasni, nem pedig az Origót."

Mint most. A szoktuk jövőidőre nem vonatkozhat, egyértelműen jelen.

ételizésítő 2019.02.11. 20:42:32

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nem rúgták ki, felmondott.

"A szoktuk jövőidőre nem vonatkozhat"
Arra nem, mert jövőidő nincs, legfeljebb csak jövő idő.

A "nem következik az be, hogy" ellenben még egyértelműbben jelen, a szoktuk meg egy sima nyelvbotlás, hirtelen nem tudta, melyik igeidőt használja.
Valójában az "olvassuk" lenne a megfelelő, látod, neked több nap után sem jött össze a helyes megfejtés, neki meg pár tizedmásodperce volt rá.

És egy teljes tagmondatot sokkal kisebb eséllyel ront el bárki élő beszéd közben, mint egyetlen szó ragozását, valójában egy szokásos cselekményt akart kifejezni, közben rájött, hogy a "szokjuk" formát csak a műveletlen parasztok használják, bár valóban jelen idejű alak kellene, a "szok-" jelen idejű szokásos cselekvést kifejező alakja pedig az egyébként formailag múlt idejű "szoktuk". Hát ez lett belőle. Ilyet még beszédhez szokott rutinos emberek (rádiós és tévés riporter stb.) is elkövetnek, nemhogy valaki, aki egyébként nem ebből él, csak most adott egy interjút.
Az emberek többsége így beszél, beszéd közben gondolja ki, amit mondani akar, nem mindenki Orbán 1Gecigány Viktor, aki csak papírról mer beszélni. Ahhoz képest Varga még egész jól is fogalmaz élőben, hallgass meg bármilyen rádióban bármilyen interjút, mennyivel több bennük a nyelvtani hiba. És nemcsak az interjúalanyok, hanem az egyébként évek óta rádiózó kérdezők szövegében is.

Örülök, hogy megint segíthettem.
Bármikor, szívesen.

Ami meg az újságírás színvonalát illeti, mindkét oldalon egyformán szar, fent már leírtam, hogy miért. És amíg helyesen írni nem tudó, a magyar nyelvtan szabályait sem ismerő botcsinálta seggek lesznek újságírói beosztásban, a helyzet nem is fog változni. Egyik oldalon sem.
A szomorú ebben az, hogy a képzésre a jobboldalon esetleg mutatkozik némi szándék, de a baloldalon csak az önteltséget látom, az Indexen, 444-en mindenkinek akkora a mellénye, hogy egy hadosztályra nagy lenne.

ételizésítő 2019.02.11. 20:43:29

Jav.:
A "nem következik az be, hogy" ellenben még egyértelműbben JÖVŐ

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 21:11:58

@ételizésítő: önteltséged nem győz meg.
Te ezt akarod kihallani belőle, mindenki más pedig mást. Ez olyan, mint az és a mondat elején.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 21:14:48

@ételizésítő: amit állítasz, az azt jelentené, hogy Varga szerint a két oldal médiája azonos szinten van. Mégpedig magas szinten. Az ő feladata az lett volna, hogy ne hagyja romlani a jobboldali színvonalat. Nehogy a baloldal minőségi újságírása kenterbe verje. Szerinted ez a valóság?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 21:17:22

@ételizésítő: azt pedig igazán eldönthetnéd, hogy jelen, vagy jövő?
Nehéz így követni . Az olvassuk hogy is hangzana beillesztve a mondatba?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 21:19:50

@ételizésítő: a szoktuk miért is jelen? Mert te így szoktál leszállni a kerékpárról?
Meg szoktuk nézni a híradót. Kurvára nem jelen.

ételizésítő 2019.02.14. 02:14:16

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Te magyar nyelvből sokszor bukott szerencsétlen, leírom neked:
"Nem következik az be, hogy - gondolom ön is, meg én is - először az Indexet olvassuk, nem pedig az Origót"

Ugyebár az elolvas itt hibás, itt is botlott Varga, mert az elolvas azt jelentené, hogy elejétől végig mindent, sportrovattól a technikán át a Sezlonyig, egyetlen cikket sem kihagyva. Mivel senki nem ezt teszi, ezért olvassuk, igekötő nélkül.

"Meg szoktuk nézni a híradót."
Hanem mi, te ostoba segg? A szoktuk itt szokásos cselekvés kifejezésére használt segédige, múlt idejű alak jelen idejű jelentésben. Apró szépséghiba, hogy múlt idejű jelentésben is ezt az alakot használjuk, ezért a hozzád hasonló, az anyanyelvüket csak ugató ostoba seggek a múltra azt szokták mondani: Meg szoktuk volt nézni a híradót.

De láthatóan túl hülye vagy ahhoz, hogy ezeket felfogd.
Na, menj vissza szépen a homokozóba játszani, az való neked. Addig talán még felér az értelmi színvonalad. Talán...
Majd ha összegyűjtesz 70 pontnyi IQ-t a játszótéren, akkor iratkozz be magyarnyelv-tanfolyamra, és 25 év múlva talán kezded majd érteni, miről van szó.

Csak azt nem értem, miért jó neked, ha reklámozod is, mennyire segghülye vagy.

ételizésítő 2019.02.14. 02:19:35

@Igazamvanvagyigazamvan?:
A faszom se tudja, miért tették oda, mindenesetre igen, a két oldal médiája azonos szinten van, ami az íráskészséget illeti. A témaválasztás kissé egysíkú jobboldalon, de egyébként nem írnak szarabbul, mint a balosok.
Mondjuk aki sixxnél vagy a Dívány-Velvet vonalból - de akár a műszaki vagy az ismeretterjesztő rovatot is felhozhatnám - bárkinél szarabbul ír, azt már analfabétának nevezik, és nem engedik érettségire.

Az, hogy mennyire fogalmatlanok, példa rá, hogy valamelyik tudományos-technikai díszfasz (Molnár Csaba talán, aki a 137-es IQ-jára vág fel, gondolom, valami óvodai teszten jött neki össze 30 éves korában, tisztességes teszten talán a 90-et ha elérné) le bírta írni, hogy az tengerek több ezer kilométeres mélységei.
Na, ez kb. a te szellemi színvonalad.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.14. 10:22:27

@ételizésítő: kiragadtál egy részt az egészből. A mondanivaló lényegét, logikáját nem fogtad fel. Beismered, hogy jelenben és múltban ugyanazt az alakot használjuk, de értelmezni már tetszés szerint értelmezed. Tehát szerinted a Varga nem tudja magát kifejezni helyesen magyarul, ezért mindenki hülye, csak te nem. Látogasd meg orvosodat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.14. 10:26:49

@ételizésítő: az pedig nem igényel bizonyítást, hogy a jobboldali-fidesz- média állami pénzekből tartja fenn magát. Az átvett lapok olvasottsága csökkent, a tévé szintén kritikán aluli, viszont bukott perekben kiemelkedően teljesít a szerinted "minőségi" újságírás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.14. 10:29:02

@ételizésítő: tudod, én balneológia szakon végeztem, de Pokorni fidesz miniszter megszüntette, mert a Balatonban nincsenek bâlnák...ez a te színvonalad.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.14. 10:31:50

@ételizésítő: arra még nem válaszoltál-két hörgés között-, hogy miért is menesztették, ha értelmesen megfogalmazta a célt, miszerint a magas színvonalat kell tartani?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.14. 10:40:15

@ételizésítő: a túrkevei-mezőtúri riportokat olvastad? A "minőségi" újságírás mintapéldánya. Ugyanazt a cikket leközölni egy év eltéréssel. Ováció, taps...ezt tényleg ne hagyjuk süllyedni! Ez olyan magasság, hogy a BBC adja a másikat!

ételizésítő 2019.02.15. 18:05:54

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Pont a hozzád hasonló barmok ragadnak ki egy részt az egészből, a felvezető félmondat nélkül. A hibákat meg elmagyaráztam. Olvasd el még egyszer, ha nem fogtad fel, vagy magyaráztasd el magadnak olyannal, aki tud magyarul, és elég türelmes a hozzád hasonló hülyékkel.

"az pedig nem igényel bizonyítást, hogy a jobboldali-fidesz- média állami pénzekből tartja fenn magát"
Az nem, de mi köze ennek a minőséghez?

Balneológia szak egyébként továbbra is van, te viszont nem nagyon tudod, hogy mi az, kb. annyira végeztél ott, mint én atomfizikán. Pokorni egyébként kifejezetten értelmes a Fidesz többségéhez képest, csak akkor épp baromságot mondott, viszont megszüntetni nem tudott semmit, mert egyszerű képviselő volt csak. De legalább felszólalt az új oktatási törvény és oktatási rendszer ellen. Nem is képviselő már.

Nem menesztették, lemondott. Már ha fel tudod fogni a különbséget.

"a túrkevei-mezőtúri riportokat olvastad?"
Nem olvastam, azt olvastam, amit az Index írt róla.
Ugyanaz a szint, mint az Index, ahol a régi cikk fölé írnak két sort, és a teljeset lehozzák új cikként, olykor más firkász neve alatt. Semmi különbség.

Túrkeve meg Mezőtúr meg amúgy is majdnem egy település, táblától tábláig kb. 3 km van a kettő között, közösek a gondjaik.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.15. 20:37:22

@ételizésítő: tehát terelsz, csúszkálsz, gyenge érvekkel, nagyképű pöcsként viselkedsz, mert elvégezted a vendéglátóiparit. Te ragadtál ki egy mondatot, amivel magyaráztad az egészet.
A fidesz média szintje szar. Ez megmagyarázza, hogy miért kellene fejleszteni a következő két évben. Hogy ne romoljon, az nem politikai cél, ilegkevésbé a fidesznél.
Logikából buktál.
A szánalmas erőlködésed megint a szellemi képességeid szintjét mutatja. A Túrkeve-Mezőtúr cikk lényege, hogy egy év elteltével ugyanazt a cikket nyomja ki magából a felkészült újságíró.
Hogy nem bírod felfogni?
Komolyan, mintha a birkaiskolában lennél, Vegeta!

Pokorni pedig OKTATÁSI miniszter volt a riport idején....na, menj vissza a fakanál mellé és inkább posírozz.

ételizésítő 2019.02.27. 03:47:08

@Igazamvanvagyigazamvan?:
A Fidesz-média (így írják) szintje is pont annyira szar, mint a nem Fidesz-médiáé. Mindkét helyen hozzád hasonló írástudatlan, műveletlen ostoba seggfejek működnek botcsinálta újságíróként.

Lehet, hogy a birkaiskolában vagyok, de én tanárként, te meg birkaként.
A riport idején Hoffmann Rózsa volt az oktatási miniszter, te szerencsétlen pöcs. Pokorni 9 évvel korábban volt az. Te még a birkák között is a leghülyébbek közé tartozol.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.27. 08:16:19

@ételizésítő: Hoffmann oktatási államtitkár volt. Oktatásügyi miniszter Pokorni volt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.27. 08:22:34

@ételizésítő: " sőt, volt mersze megemlíteni azt is, hogy a jó tollú újságírók szerinte a másik oldalon vannak"

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.27. 08:26:22

@ételizésítő: na, egy kis fejtörő: ha a jótollú újságírók a másik oldalon vannak, kik vannak a fidesz oldalán?

ételizésítő 2019.03.09. 16:06:02

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Te ostoba pöcs, legalább nézz már utána. Pokorni akkor már rég nem volt miniszter.

"sőt, volt mersze megemlíteni azt is, hogy a jó tollú újságírók szerinte a másik oldalon vannak"
De nem ezt mondta, Feri, hogy a klasszikust idézzem, ezt csak a hozzád hasonló funkcionális analfabéták hozzák ki belőle, te agyatlan pöcs.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.03.09. 16:30:39

@ételizésítő: tehát Pokorni azért lett leváltca, mert a Balatonban nincsenek bálnák. Szövegértelmezésed pedig a béka segge alatt. Arrogáns kismalac.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.03.09. 16:37:38

@ételizésítő: "Élő adásban keverte össze a balneológiát, gyógyfürdők tudományát a bálnatenyésztéssel Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság fideszes elnöke, aki szerint az államnak nem kell támogatnia az ilyen képzéseket."

Valóban nem miniszter, elnök volt.
Az pedig a szellemi nyomorúság, hogy még ő a fidesz elitjéhez tartozik intelligencia tekintetében. Attól lejjebb csak te vagy, Vegeta, aki azt hiszed, hogy ez jó érv arra , hogy megvédjed. Pont az ellenkezője igaz.

ételizésítő 2019.03.22. 20:08:39

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Magyarul nem lett leváltva, mert nem ő volt a miniszter.
És még te beszélsz arról, hogy ki minél van lejjebb?

Nem akarom egyébként megvédeni Pokornit, annyira őt sem szeretem. Viszont a Fideszt tekintve a legértelmesebbek és legnormálisabbak egyike.
(Amit most a XII. kerületben a Normafa környékén művel az utóbbi 1-2 évben, azért mondjuk kötelet érdemelne ő is.)
süti beállítások módosítása