Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Egy látens Fideszes vallomása

2017. augusztus 04. - A te embered

Mennyit ér a celeb?  || Igazságot a csirkefarhátnak  || Tényleg ilyen rossz a Fidesz utánpótlása?  || A sorkatonaság ellenérvei

Mindig tudtam, hogy egyszer el fog jönni az a pillanat, amikor muszáj lesz annyira erősnek lennem, hogy levessem magamról azt a hazug leplet, amit idáig az életem során gondosan építgettem. Lelki gyötrődések során estem át, mielőtt a tükör elé álltam és bevallottam, hogy hazugságok között nem lehetek igazi hazafi.

Sőt, a legrosszabb pokolravaló féregnek tartottam magam, de emberi gyengeségem mindig felülkerekedett és sosem engedte meg, hogy leleplezzem magam. A szüleimre gondoltam, akik egyáltalán nem kereszténydemokraták, sőt, anyám elhajtja a fejét, ha templomot lát és füldugót tesz, hogy ne hallja a "kolompolást". Aztán ott van apám, akit a szülőfalujában nagyon csúnyán átvert egy pap és azóta csuhásoknak hívja őket 

A legtöbb ismerősöm menekül, ha azt a szót meghallja, hogy lelkész. Többségük még csak nem is hallott Balog Zoltánról és nyilvánvalóan azt sem tudták, hogy én az ő tanításai szerint élem az életemet. Honnan is tudhatták, úgy titkoltam, ahogy csak tudtam. Ők nem tehetnek róla, hogy a tiszteletesnek nem a valóját látják, hiszen vak emberek. Azt felróni neki, hogy a mentősökön viccelődött, amiért nincs pénzük reggelire pont olyan értelmetlen, mint amikor a veronai buszbaleset után sütött el egy teljesen ártalmatlan szóviccet.

A tiszteletes nemcsak segít kezelni a tragédiát, de annak utóhatásait is tompítja ezekkel, amiért inkább dicséretet kéne kapnia, sem mint megvetést. A helyesírási hibákért előre is elnézést kérek, mindent egy időben kell leírnom, nehogy valaki megtalálja és idő előtt tudja meg a politikai hovatartozásomat.

Most már van elég erőm kijelenteni. Fideszes vagyok! Egyre gyorsabban ver a szívem és mostanra abban is biztos vagyok, hogy a falamra kitett Arctic Monkeys posztert boldogan fogom letépni, hogy helyére annak az embernek a képét tegyem, aki minden kritikát és fájdalmat lenyelt annak érdekében, hogy én, a családom és későbbi gyermekeim, unokáim is boldogan tudjanak élni.

Orbán Viktor erőfeszítéseit persze a multikultiban felnőtt, őrült kapitalista nézeteket valló fiatalság úgy hálálta meg, hogy kalandvágyból kimentek világot látni. Ez igen, emberek! Büszkék lehettek magatokra. A folyamatos szórakozásra és az értelmetlen, már-már undorítóan vad szexuális vágyak kielégítésére tökéletesen alkalmas a mai ifjúság, ellenben megbecsülni már nem tudja azt, aki oly sokáig enni adott nekik.

Még édesapám és édesanyám a tévé előtt ünnepeltek és a "Na, az én halálomig legalább nem megy csődbe az ország" szerű mondatok kiabálása közben én a szobában sírtam a paplan alatt. Még az olimpiát is elvették tőlem. Tőlünk. A néptől!

Abban a pillanatban azt éreztem, hogy nem tagadhatom tovább azt, ami a lelkemben eddig is nyilvánvaló volt. Bár akkor még nem mertem határozottan kiállni a Fidesz mellett, de tudtam, hogy merre húz a szívem. Pont emiatt pláne nagyon fájt, hogy a velem egy háztartásban élő Sorosista, megtévedt emberek milyen boldogságot lelnek a sikertelenségben. 

fekete-győr andrás, akinek direkt írtam a nevét kisbetűvel, az a kis Momentumos nyikhaj. Az álomromboló! andris, remélem fürdőztél a rövid népszerűségedben. Khmm, elnézést kérek, kicsit kitévedtem a szerepemből, de remélem minden hazafias honfitársam megérti a fájdalmamat, hiszen az Olimpia elvétele legalább olyan fájdalmas pontnak kéne lennie, mint mondjuk Trianonnak. Sőt, még fájdalmasabbnak, hiszen néhány év és Trianonnak vége, amíg az Olimpiánkat már sosem fogjuk visszakapni.

Nagyon tisztán emlékszem a másnapra. Kisírt szemekkel, fáradtan lementem a tékába és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Úr kormányinfóit akartam kikölcsönözni, de még az sem sikerült, ugyanis egy se volt belőle. A tékás furcsán nézett rám, valószínűleg kínos volt neki, hogy nincs, mert már mindet elkapkodták. 

A következő hetekben a Magyar Időkkel vigasztalódtam, amit a lebukásom elkerülése végett csak inkognítóablakban mertem megnyitni. Ugyanúgy, mint azokat a tisztátalan honlapokat, ahol orosz ajkú lányok váltak meg ruhaneműiktől testi kontaktus reményében, ami nagyon gyakran meg is adott nekik egy vékony, szintén orosz fiú.

Azt hiszem Tatjana volt az egyik, aki.. Mármint tehát olvastam a Magyar Időket, jobban megismerkedtem Bayer Zsolt munkásságával, elkezdtem nézni az Echo tévét... Nagyon örültem, hogy a jobboldali média milyen jól formálja a személyiségemet. Állítom, a 888-as hihetetlenül vicces karikatúrái bármelyik pillanatban nevetésre késztetnek. Bencsik András a Demokratából pedig egy olyan hazafi, akit egy ideális ország úgy tisztelne, mint Deákot vagy Kossuthot. 

Így tehát úgy döntöttem, hogy megmutatom, ki is vagyok valójában. Egy büszke, a szívében a piros-fehér-zöld zászlóért meghalni képes kereszténydemokrata állampolgár, aki nem rejtegetheti magát. Sőt, csak a megtisztulásom után két héttel jöttem rá, hogy mi vagyunk többségben. A Fideszesek.

 

(A Magyar Időknek, a Ripostnak, a 888-nak és az M1-nek is elküldtem nyílt levelem, de amíg ők nem reagálnak, sajnos az Index által üzemeltetett blog.hu felületén kell publikálnom. A kellemetlenségért elnézést kérek.)

dd.jpg

Kép: Hírhatár

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr8712708696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2017.08.05. 19:13:30

Tuképpen mindenki a fidesz sikerének szurkol, én például azért hogy minél több magyar meneküljön el, hogy aztán az egész világ otthonom legyen, na jó így is az, de határozottan érdekes érzés (ie: hátborzongató) mindenhol magyarrokal találkozni, kezdünk szabadkőműveshez hasonló világuralmi szektaként jelen lenni, olvasom hogy a a pincér és prosti szakma révén már rajta tarjuk a kezünket a világ ütőerén, és ez csak kezdet, jönnek az újabb és újabb hullámok:"közmunkás", "migráncsgyűlölő", "határvadász", győzni fogunk ez a harc lesz a végső, minden aduász nálunk van, titkos és érthetetlen nyelv, rejtélyes rituálék, furcsa dallamok, alkimista kaják, meghosszabbítjuk newyorkig, imádom, egyszerűen imádom!!!, folytassátok!!!

vaffanculo 2017.08.06. 13:24:37

Ha ez irónia, siralmas, ha igaz, egyenesen tragédia :)

röf 2017.08.06. 13:41:36

Ugyan... inkább kövessétek le Csintalan Sándor pályagörbéjét.
De lehet Mécs Megélhetésihalálraítélt Imrét is....

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.08.06. 13:50:37

Milyen legyen a normális ember, ha nem fideszes?
DKs?

Attilajukkaja 2017.08.06. 13:55:44

"Többségük még csak nem is hallott Balog Zoltánról és nyilvánvalóan azt sem tudták, hogy én az ő tanításai szerint élem az életemet. "
Hol élsz, hogy az ismerőseid többsége még nem is hallott erről a Balogról? Pedig rengeteget szerepel.
És milyen "tanításai" lehetnek egy ilyen embernek?

"Most már van elég erőm kijelenteni. Fideszes vagyok! "
És mivel, mennyiért vásároltak meg?

Attilajukkaja 2017.08.06. 14:01:18

@vaffanculo:
"Ha ez irónia, siralmas, ha igaz, egyenesen tragédia :)"
Csak irónia lehet! Nem hiszem, hogy valaki ennyire elmebeteg legyen. :o)

Jakab.gipsz 2017.08.06. 14:28:01

Brumika !

Ne görcsölj nem megy ez neked.

Csókolgasd Kertész Ákost.

midnightcoder2 2017.08.06. 14:52:38

"Orbán Viktor erőfeszítéseit persze a multikultiban felnőtt, őrült kapitalista nézeteket valló fiatalság úgy hálálta meg, hogy kalandvágyból kimentek világot látni."

Érdekes módon, legtöbbjük nem a romantikus Afrikába, vagy a festői Romániába, Albániába távozott, hanem valamelyik nyugat-európai országba ahol a fizetések úgy a négyszeresei annak amit kis hazánkban kaphat ugyanezért a melóért az ember. Ez esetben viszont a kivándorlás oka nem annyira Orbán pajtás elvtárs tevékenysége, hanem a 40 év szocializmus, a privatizációnak becézett szabadrablás, és persze Megyóék és Fletóék tevékenysége amivel sikerült a GDP arányos államadósságot 55%-ról 80%-ra feltornázni. Ezen túl persze hiba lenne Orbán pajtás elvtárs érdemeit elfelejteni, lásd Pl. a mostani vizes VB-re elszórt milliárdok, de az oroszlánrészt az ország tönkretételében azért a magyar baloldal tudhatja magáénak.

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.08.06. 15:08:47

@vaffanculo: @wmiki: @Attilajukkaja: @midnightcoder2: Ok, én megértem hogy tűz a nap meg minden, de amikor egy poszt Balog Zoltán tanításairól szól és valaki a tékából akarja kikölcsönözni Lázár kormányinfóit, azt szerintem nem igen lehetne komolyan venni. Tehát ezúttal a komoly politikai okfejtésekkel nem tudok mit csinálni.

Attilajukkaja 2017.08.06. 15:26:41

@A te embered:
"ezúttal a komoly politikai okfejtésekkel nem tudok mit csinálni."
Sajnálom, hogy nem azonnal jöttem rá, hogy ez az írás egy fricska. De utólag magam is jeleztem, hogy ezt beláttam.
Szóval ne fáraszd magad azzal, hogy bármit is csinálj a kérdéseimmel, mivel hogy semmiféle politikai okfejtésem nem volt. Vaffanculonak meg pláne nem volt! :o)))))

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.08.06. 15:38:51

@Attilajukkaja: Nincsen semmi :)) csak még a csíráját is el akartam fojtani, hogy ez komoly, remélem megérted miért. :D

Attilajukkaja 2017.08.06. 15:49:23

@A te embered:
"remélem megérted miért"
Őszintén? Nem. Mert akkor nem írtad volna meg a posztot. ;o)

joskapista27 2017.08.06. 17:29:18

A stílusa alapján tényleg úgy látszik, hogy trollkodás, de a hülyeségtartalma miatt sajnos már semmire nem lehet rámondani sajnos. Ide jutottunk

Andy73 2017.08.06. 17:31:36

@midnightcoder2: Azt is hozzáteheted, hogy korábban 10-res különbségek is voltak a hazai és a nyugati bérek között, tehát szűkül az olló, ha lassan is. Még mindig kb. 3-szorosak nyugaton a bérek, de ott a megélhetési költségek is sokkal magasabbak, vásárlóerőn számítva tehát már sokkal kisebb a különbség. Tehát most már sokkal jobban meggondolandó, hogy valaki vállalja-e a nyugagi életet, ahol kívülálló marad, bárhogy is erőlködik. Németországban ót is migránsként tartják számon, Angliában pedig épp most lépnek ki az EU-ból, és már komoly atrociátsok is érték a kelet-európaikat..

joskapista27 2017.08.06. 17:37:26

@tireless treehugger: Ez már bennem is felmerült, hogy a zsidó és az örmény diaszpóra után most jöhetne a magyar. Aztán 3000 év múlva majd mi is visszatérünk az ígéret földjére.

kvadrillio 2017.08.06. 18:02:01

"""
Balog: Sok mindent nem csinálunk jól, de az imádság segíthet ezen
FB
FB követés
2017.08.06. 13:52

Balog Zoltán vasárnap a magyar baptisták 4. világtalálkozójának debreceni záró istentiszteletén kijelentette, a magyar baptisták fontosak Magyarországnak, a magyar nemzetnek – írja az MTI.

Magyarország, Európa, a világ jövője elképzelhetetlen az élő keresztény közösségek nélkül, akiket nem csak a hagyomány köt össze, hanem a krisztusi szeretet, a krisztusi küldetés.
"""

...hmmmmm..... HA AZ IMÁDSÁG SEGÍTENE, AKKOR TE, BALOGHHHKÁM, MÁR RÉG ELTŰNTÉL VOLNA A NAGY BÜDÖS SEMMIBE !!! :o)))))))))))))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.06. 19:33:27

@wmiki: Azt már tudjuk milyen ha valaki fideszes. mikike! Párolog már a víz?

igazi hős 2017.08.06. 20:49:32

@A te embered: Te csak hiszed, hogy olyan marhaságokat tudsz kitalálni, amit nem vesznek komolyan. Már a trollokban sem bízhatunk, egyre többről derül ki, hogy tényleg azt gondolja, amit ír.

medium size devil 2017.08.06. 20:56:07

@röf: Nem Mecs a megelhetesi forradalmar hanem Wittner Maria budosszaju otvar proli nember.

medium size devil 2017.08.06. 20:58:38

@kvadrillio: Remelem egy szep napon pofanbasz valaki egy meretes poroltoval mert addig nem fogod abbahagyni a rinyalast.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.06. 21:23:51

A legviccesebb az egészben, hogy miután a poszter rommá röhögte magát a saját írásán, szemrebbenés nélkül leszavaz a a jövőben is az elkúró ballibekre, ahogyan ezt a múltban is tette.

Meggyőződése hogy az ironikus írásával a Gyurcsány Fecó hatalomra kerülése érdekében egy újabb lépést tett.

Szánalmas.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.06. 21:25:54

@medium size devil:

Nem árt a tényszerűség kedvéért tisztázni, hogy az 56-os forradalomban elítélt Göncz Árpi és Wittner Mária közül, Göncz bácsit cirka 10 évvel engedték el hamarabb a komcsi diktatúra fenntartók a két szép szeméért, avagy a jelentgetéseiért, míg Wittnert csak nemzetközi nyomásra engedték el 10 évvel később.

medium size devil 2017.08.06. 21:30:01

@Legeslegalja: Ez nem cafolja amit irtam, amugy nem hasonlo sulyu cselekmeny miatt iteltek el oket. Mindettol fuggetlenul ha jol gondolom nem voltal kozeli szemelyes ismerose GA-nak hogy Arpinak nevezd ugyhogy vegyel vissza kicsit a flegmasagodbol.

Attilajukkaja 2017.08.06. 21:37:35

@Legeslegalja:
"Meggyőződése hogy az ironikus írásával a Gyurcsány Fecó hatalomra kerülése érdekében egy újabb lépést tett."
Te kis pszichológus! :o)))))

"Göncz Árpi és Wittner Mária közül, Göncz bácsit cirka 10 évvel engedték el hamarabb a komcsi diktatúra fenntartók a két szép szeméért"
Mert a Wittnernek még a szeme sem állt jól.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.06. 21:39:06

@medium size devil:

Felettébb fura kérdés ez egy olyan embertől aki ' budosszaju otvar proli nember'-ezi az 56-os hősöket.

De ah te Árpira vered megértem, a komcsik és a komcsi diktatúra fenntartói évtizedek óta futtattják, éltében és holtában.
kkbk.blog.hu/2011/03/10/goncz_arpad_a_patkany
"Az MSZP-nek erkölcsi támogatást nyújtó Göncz Árpád Patkány fedőnéven beszervezett besúgó volt. A kutatók, újságírók stb., akik belépési engedélyt kaptak a Történeti Hivatalba, röhögve vagy szörnyülködve olvasgatják a jelentéseit."

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.06. 21:47:30

@medium size devil:

"nem hasonlo sulyu cselekmeny miatt iteltek el oket."

Ez valóban így van.
Csak furcsa hogy azzal érvelsz, hogy a kommunista diktatúrában, a diktatúra fenntartói, a koncepciós perek kiszabásakor, Gönczre kevesebb büntetést mértek, mint Wittner Máriára.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.08.06. 22:05:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: párolog, de már csak ma, mert holnap Orbán lemond!
Holnap IS!
Én meg azt szeretném tudni, hogy a hozzád hasonló, végtelen tudású bölcs, a tévedhetetlen tudomány lángpallosa, aki nyilván joggal nézi le a fideszeseket az kire szavaz?
Személyesen Dopemanre? Vagy másra? Kire?

Attilajukkaja 2017.08.06. 23:10:15

@wmiki:
"holnap Orbán lemond!
Holnap IS!"
Sajnos nem teszi. Nincs annyi esze, mint Gyurcsánynak volt. És gyávább is annál.

2017.08.06. 23:27:33

@Andy73: Te se éltél még odakint, igaz? Lövésed nincs a fizetésekről és a megélhetési költségekről.

@midnightcoder2: Manci, ha Orbán alatt olyan kibaszott jó, akkor miért is az ő kormányzása alatt kezdett úgy igazán kiáramlani a magyar az országból?

medium size devil 2017.08.07. 00:33:51

@Legeslegalja: Wittner fegyverrel harcolt, Goncz viszont "csak" diplomaciai tevenysegben vett reszt (kb. Bibo keze ala dolgozott). Eredetileg Gonczot is halalra iteltek de ezt (allitolag) India diplomaciai keresere enyhitettek. Nem ertem milyen ervelesrol beszelsz. A diktatura a sajat onos szempontjai alapjan eldontotte melyik cselekmeny milyen sullyal esik latba. Ennyi.

medium size devil 2017.08.07. 00:38:21

@Legeslegalja: Valaki ocsarolni meg valakit idegenkent becezni az ket kulon dolog. Goncz neked nem "Arpi", eleg ha ennyit eszben tartasz.

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.08.07. 03:29:31

@Legeslegalja: "szemrebbenés nélkül leszavaz a a jövőben is az elkúró ballibekre, ahogyan ezt a múltban is tette." Elárulnád nekem, hogy honnan előlegezed meg ezt nekem? Ott álltál mellettem? Csak tudod ilyenkor azt az egyet nem értem, hogy a kommentjeidben tisztára fel vagy háborodva a "hazug liberális ballibeken", miközben te is hazudsz a rögeszméid miatt. Valószínű neked a többséggel egyetemben kurva szar volt a szocialisták idején, ezért a rögeszméddé vált. De ez nem egy jó dolog. Kritizáld a rendszert, érvelj, de ne fröcskölődj, mert nem jutsz előre semmivel.

"Meggyőződése hogy az ironikus írásával a Gyurcsány Fecó hatalomra kerülése érdekében egy újabb lépést tett." Kifejtenéd ezt nekem? Mégis mi ez? Mik ezek a szavak, amiket leírtál? Hogy gondolod? Hogy jön ide Gyurcsány? És látod ez a tökéletes bizonyítéka annak, hogy rögeszmés vagy. Hogy egy Orbánt és annak rendszerét bújtatottan kritizáló posztban te meglátod a Gyurcsányt! Mert aki Orbánt szidja, az igazából Gyurcsánnyal van, aki szerencsére még a parlamentbe se fog bekerülni 2018-ban.
T

kvadrillio 2017.08.08. 09:24:35

@medium size devil: ...anhhh !....te harcra hívsz engem ???...De akkor ne egy rozzant, ósdi poroltóval ingerelj, mert nekem sokkal modernebb acélgolyós csúzlim van, amivel 1 pillanat alatt eltalálom a homlokod közepét, occt már nem is éltél !!! :O)))))))
süti beállítások módosítása