Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Pride Erdélyben

2017. július 03. - A te embered

Mindenkinek van valamilyen fétise, amiről keveset, vagy inkább semmit nem beszél az őt körülvevő embereknek: számomra ez a provokatív témájú cikkek, publicisztikák alatti kommentek olvasgatása. Ezek közül is vannak különböző leágazások, a személyes kedvencem például azok a részek, amikor valaki hosszasan, esetleg érvekkel alátámasztva próbálja bizonyítani az igazát annak a vitapartnernek igen nehezen nevezhető embernek, aki ezek után többszörösen megcsavart káromkodásokkal képes csak kifejezni ellenszenvét úgy, hogy a témáról egyébként nem is mondott semmi érdemlegeset. A csúcspont pedig az, amikor többen is beszállnak az eleinte kétfősnek induló vitába és a végén már senki nem tudja, hogy kit anyázott lett és mindenki magára veszi.

Képzeljetek el egy olyan eseményt, ami a Fidesz és a Jobbik szavazókat teljesen a padlóra küldi, és olyan ambivalens érzések keletkeznek szegény lelkükbe, hogy olyat Bencsik András tapasztalt utoljára, amikor maga sem tudta, hogy éppen melyik oldal számára kell dicsérő írást publikálnia.

Pride Erdélyben! Igen, jól hallottátok, de ha nem, elmondom még egyszer. Pride Erdélyben! Azon a helyen, ami a jobbos szavazók szentélye, ahol ilyen mocskos liberális propaganda sohasem történhet meg. Ezen felbuzdulva olyan jó kis beírások születtek, hogy muszáj megosztanom néhányat. A pontosság kedvéért tényleg úgy idézem őket, ahogy le van írva, a helyesírási problémák tehát az értelmi szerzőnek köszönhetőek.

Az hittem, ott,értelmes magyarok élnek!!!!!

Az egyik kedvencem, hiszen az Úr pontosan azt a réteget képviseli, amit az előbb is említettem. Erdélyre nem úgy gondol, mint bármelyik másik földrajzi alakulatra, ahol nem kizárólag fekete-fehérben gondolkodnak az emberek, hanem mint a világ fertőjének a kis kápolnájára, ahol csak is "értelmes magyarok élnek", mert hát magától értetődő dolog, hogy ez az egész Pride és melegség bonyolult témaköre egyszerű IQ kérdése. Fun fact: ez alapján a MENSA tagok 100%-a heteroszexuális. Gratulálunk nekik!

cikk.jpg

Fotó: hirek.club

Ezzel a kijelentéssel egyébként pont hogy azokat az Erdélyben élő magyarokat bántja meg, akik nem tartják pozitív dolognak, hogy rengeteg ember nem egy, a magyarságáért küzdő állampolgárt lát benne, hanem egy nacionalistát, hiszen ha magyar zászló van a kezedben és kiállsz valamiért, akkor már ezeket és ezeket a dolgokat nacionalista mivoltodból nem támogathatod. Ez a felfogás egyébként a túlzott idelógiakövetés miatt alakult ki, mivel a közfelfogás szerint ha baloldali politikus vagy, akkor te bevándorláspárti vagy, ha jobbos, akkor meg ellenezned kell a marihuána legalizációját.

Liberók ott is vannak, sajnos!

Ez a kijelentés teljesen ugyanazt jelenti, mint az előző, mivel a kommentelő csak most, 2017-ben jött rá arra, hogy az Erdélyben élő egy millió körüli magyar lakosság nem mindegyike a Fidesz hű talpnyalója, akik úgy tekintenek Orbán Viktorra, mint a királyra, aki majd pálcájával egyszer lesújt a csúnya nagyhatalmakra és visszaszerzi azokat a területeket, amiket Trianon által elvettek tőlünk. Ugye milyen érthetetlen, hogy némely emberek Pride-ra mennek ahelyett, hogy a Nélküledet non-stop énekelve, a szünetekben Gyurcsányt és a baloldalt ócsárolva tisztelegjenek a mester előtt.

Olyan hozzászólások is érkeztek, melyek inkább magával a meleg kérdéssel foglalkoznak, de fontosnak tartottam megemlíteni. Gyakran említésre került, hogy Isten nem véletlen teremtett Ádámot és Évát, nem pedig mondjuk Bélát és Jóskát. Azt gondolom, ez a kifogás az egyik legundorítóbb, amit fel lehet hozni. Az én véleményem szerint eleve hibás az a megközelítés, hogy ezt a kérdést a Bibliától kellene kezdeni. Mégis mi köze van a melegséghez a Bibliának? Csak azért, mert Isten férfit és nőt teremtett, mert ugye tudjuk, hogy így volt, abból mégis milyen következtetéseket kellene meghozni? Hogy két nő nem lehet szerelmes egymásba? Vagy mert attól, hogy Ádámnak pénisze van, Évának pedig puncija, történetesen pedig ez a kettős nemzőképes, attól zsigerből el kell utasítani azokat a kapcsolatokat, amik erre nem képesek?

cikk2.jpeg

Fotó: 444

Kérdezd meg magadtól: téged tényleg érdekel az, hogy mit ír a Biblia? Valóban fontosnak tartod, hogy mit mondott Mózes? Mi több, eszerint éled az életed? Mert ha igen, akkor visszaszívok mindent és elfogadom a véleményed. Ha viszont nem, akkor nézz kicsid magadba és találj valami normálisabb érvet ahhoz, hogy újra gyűlölködhess. Az meg egyenesen nevetséges, hogy némelyek azt hozzák fel, hogy azért ítélik el a melegséget, mert egy férfi/férfi, vagy egy nő/nő által felnevelt gyerek vagy gyerekek nem kapják meg azt az érzelmi alapot, ami alapján normálisan tudnak fejlődni. Arra senki nem gondolt, hogy ezeket az embereket is megszülte valaki, sőt, valószínűleg apjuk is volt nekik, mégis melegek lettek, pedig állítólag "heteroszexuális neveltetést" kaptak. Felháborító!

2017. 07. 03.

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr7112637649

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Are you a gay Christian? 2017.07.04. 10:20:31

    Egyszer bizonyos okokból kifolyólag elmentem egy hétköznapi misére a jezsuitákhoz (normál körülmények között egy másik templomba szoktam járni, és jobbára csak vasárnap). Meglepetésemre egy híres embert láttam ülni két sorral magam előtt, a (k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vivi. (törölt) 2017.07.03. 23:26:03

Sajnos amíg világ a világ, mindig lesznek emberek, akik gyűlölködnek olyan emberekkel, akiket nem értenek, és nem is akarják megérteni őket.

Evel Knievel 2017.07.04. 00:50:07

Köcsög, attól hogy valaki konzervatív jobboldali szavazó, még nem talpnyaló. Ha eddig eljutnál akkor nem gyűlölne téged zsigerből mindenki, aki nem osztja a véleményed, de így nincs más választás, mivel neked mindenki, aki másképp gondolkodik a világról mint ahogy te és a haverjaid, az talpnyaló és náci. Nem is kezdem el mélyebben magyarázni hogy miért nem fogtok ebben az országban soha választást nyerni többé, mert nem értenéd. A lovak, kutyák és macskák előtted állnak a sorban ha intelligenciáról van szó..

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.07.04. 01:31:56

@Evel Knievel: @Evel Knievel: Ha kicsit nagyobb erőfeszítéseket alkalmaztál volna az írásom elolvasásához, pontosan láthatnád, hogy én azokat az elvetemült Fidesz-szavazókat szidom, akik az idézett kommentekhez hasonlóan csak most jönnek rá, hogy egymillió embert bármilyen tekintetbe is nem lehet egy kasztba sorolni. Ha pedig te mondjuk a Fideszre szavaztál, és nem érzed magad talpnyalónak, akkor nem is értem a felháborodást. "Nem fogtok ebben az országban soha választást nyerni többé". Engem nem érdekel, "nyerünk-e még választást", hiszen nekem már Soros Gyurka két hete elküldte a fél évi juttatásomat, szóval nem izgat a dolog különösebben.
A kérdésem hozzád inkább az lenne, hogy miért nem ment annak a felfogása, hogy nem a konzervatív jobboldali szavazókat talpnyalóztam lenne, hanem elsősorban azokat a beszűkült, Orbánra, mint magára a messiásra gondoló embereket, akik még akkor is a szánalmas Fidesz propagandát fogják fújni, amikor legbelül ők is érzik, hogy ez már tarthatatlan. Hidd el, ez az idő is el fog jönni.

11110000 2017.07.04. 03:29:05

Azt azért tegyük hozzá, hogy:
"a város vezetése végül nem a szervezők által eredetileg kért, a város központját is érintő útvonalra adott engedélyt, hanem a Szamos-part egy félreeső, néhány száz méteres szakaszára. Ezzel a szervezők szerint a városháza úgy engedélyezte a rendezvényt, hogy közben el is dugták azt."

Ha itt is ezt tenné Tarlós, hogy kibassza őket mondjuk a Lupa környékére vagy Téténybe a Duna-partra, itt sem zavarna senkit a buzikon és a seggnyalóikon kívül, csak hát itt elvárás, hogy 3 napig megbénuljon miattuk a teljes Belváros. és ne tudjon közlekedni 2 millió ember (Kolozsváron meg laknak vagy 300 ezren).

Szóval attól tartok, ordas nagy csúsztatásnak vagyunk éppen szemtanúi.

És hát a hagyományos román népi sporthoz, a kecskebaszáshoz képest már a buzizmus is előrelépés, ha kis lépés is.

Kampfer 2017.07.04. 06:31:59

@A te embered: Az én kérdésem pedig az lenne, hogy akinek elege van Orbán és sleppjének 'garázdálkodásából' a(z egyébként nyilvánvaló) korrupcióból, azok miért tudják csak úgy definiálni a 'normális' és valóban 'demokratikus' politizálást, hogy az egyet kell jelentsen mindenféle nemzetidegen megnyilvánulással, közönséges 'magyarozással', a buzik és a 'sokszínűség' erőszakos propagálásával, az unió minden nyilvánvaló agyhalott ostobaságának feltételek nélküli elfogadásával? Miért kell garantálható módon nyomni a 'buzi az jó', a 'buzi az normális', a 'minden migrit be kell fogadni', a 'megszorítás kell a szebb jövőért' és a 'magyar az náci' baromságokat nyomatnotok???
Nincs köztetek egy értelmes polgár sem, akinek volna annyi esze, hogy a fidesszel ellentétes politikai oldal nem kell feltétlenül nemzetellenest, buzipártolót, migrisimogatót és feltétlen unionistát jelentsen??? Mert igaza van a kommentelő társunknak: amíg ezt így nyomják a 'nagy demokraták', addig a fidesznek garantált a többsége! Egy értelmes politikai erő nincs, aki úgy határolódna el a fidesztől és a hatalomgyakorlásuktól, hogy elvetné ennek az erőszakos propagandának a módszerét, megértené a család és a társadalom, a nemzet fogalmának szentségét és lényegét! Amely nem kezelné bűnként a magyarságot és lenne mersze kimondani: Magyarország a magyaroké! És lenne annyi eszük, hogy ne írjanak le olyan ostobaságokat, miszerint Magyarország 'Magyar Köztársaságként' született...! Amely ki merné jelenteni, hogy Magyarországra akkor sem jöhet migri, ha a juncker babydollban szivarozva kornyikálja az örömódát az EP-ben kórusban a 'sulccal' és a kerítés márpedig marad, sőt hízik és erősödik! De nem... Örülni kell az erdélyi deviáns buziknak! Remek! Ti meg örüljetek a 2-3-4%-nak és az újabb fidesz többségnek! De ha kellően rágyúrtok, lehet az még akár 2/3-ad is! Szánalmas...

@11110000: Igazad van! Ez lett volna a másik dolog, amiről írtam volna, megtetted előttem! +1!
Kamp.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.04. 06:32:34

Mindenhol élnek elvadult és megtévelyedett emberek.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.04. 06:34:29

Isten álláspontját vitathatod, de ez olyan, mint kiugrani a tizedekről, azt hangoztatva, hogy nem értesz egyet a gravitációs elnyomással.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.04. 06:35:15

@Anyád!:

Pl. a mai liberálisok, akik mindenkit gyűlölnek, aki mást gondol, mint ők.

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.07.04. 06:50:22

@Kampfer: Nem kell többes számban beszélned, ez az én egyedüli saját véleményem, semmiféle propagandának nem része, ha visszaolvasod néhány írásomat, a tökkelütött ellenzéket pontosan ugyanúgy szidtam, mint Orbánékat, sőt, egy esetleges Összefogást véleményem szerint csak Gyurcsány nélkül lehet eredményes.
Ha rendesen elolvastad volna a véleményem, láthatnád, hogy pont az ellenkezőjét írtam, mint amit most kifogásolsz. Azt mondtam, hogy az Erdélyben élők nagy részét lenacionalistázzák, ha magyar zászló van a kezükben és ez nem normális. Nézd meg. Magamat azért nem akarom idézni.
Sose mondtam, hogy "minden migrit be kell fogadni", ahogy a többi dolgot sem, amit írtál. Egy nézetkülönbség van köztünk, ennyi. Neked nem fér bele az értékrendedbe, nekem igen. De ezen felesleges rugóznunk, hiszen egymást (valószínűleg) úgysem fogjuk tudni meggyőzni. Szóval az egyetlen furcsaság a hozzászólásodban csak annyi, hogy úgy állítasz be, mintha a demokratikus ellenzéknek nevezett bohózat nagy pártolója lennék. Persze vannak nézeteim, amik tagadhatatlanul a balhoz közelebb állnak mint a jobbhoz, de hogy ezzel a kaszttal én bármiben is egy fronton álljak, az hazugság.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.04. 06:57:02

Köcsög libsi mindenkit lefideszesezik aki nem buzulgat

István Magyari 2017.07.04. 08:23:25

Ez egy erdélyi fartúró buzeráns lehet.

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.07.04. 08:27:53

@István Magyari: Kedves István!
Ezért kár volt megtanulni olvasni.

pinky, the brain 2017.07.04. 08:58:48

...`ez az egész Pride és melegség bonyolult témaköre egyszerű IQ kérdése` ezt milyen tanulmány alapján jelented így ki??? ... ja, hogy te intelligensnek érzed magad emiatt... szerintem semmi köze az intelligenciához a toleranciának... kb ugyanúgy, ahogy neked sincs közöd az intelligenciához...

Kampfer 2017.07.04. 09:01:49

@A te embered: De, szerintem érdemes többes számban írnom, mivel a véleményed (mely természetesen legitim és a sajátod) egy rendszerbe illeszkedik. Sokan mások is hasonló, vagy talán még ellenzőbb (radikálisabb, liberálisabb) véleményen vannak, ami ellentétes a kormányzat (vagy az általa) propagált véleménnyel. Ebből a szempontból szerintem jogos a többesszám.

Már régóta azt gondolom, hogy az Orbánt nem a választói, hanem az ellenzéke tartja a hatalomban. És az orbáni nézetrendszer és az ellenzéke a magyar belpolitikában a globalista-antiglobalista ellentét tengelyén áll szemben egymással. Mivel nincs egy értelmes 'középút' (csak magát annak hazudozó szavazatvadászok), így a legtöbb politikai kérdés is ennek az ellentétnek a mentén válik láthatóvá.
Egyik oldalon a korrupt orbáni rendszer (melyik nem az...?) a maga 'unortodox', nemzeti, migránsellenes, sportimádó, 'euro-realista' patrióta és a történelmi hátteret másként értelmező antiglobalista politikájával, míg a másik oldalon az ellenzéke az ortodox gazdaságpolitikájával (értsd: megszorítások forever), nemzetellenes retorikával, migránsimádatával, feltétlen européer politikájával, folyamatos 'magyarozással' és a magyarságot a bűntudattal és a bűnösséggel azonosító retorikájával, globalizmust hirdetve minden vonatkozásban. Nincs közös nevező, nincs lehetséges kompromisszum, csak a lövészárokháború! Majd az győz, akinek több a lőszere, a feláldozható katonája és esetleg tovább bírja ezt az agyhalált.
És hogy hogyan kerülnek ide a buzik és a jogaikért 'harcoló' szervezetek? Úgy, hogy a melegek társadalomban elfoglalt valós pozícióiktól és szerepeiktől teljesen függetlenül ezek az erők egyértelműen a globalista és szélliberális politikai irányvonalba tagozódtak be, a hazai ellenzék egyértelmű részeként lehet őket azonosítani (emlékezzünk ennek a momentumos bagázsnak a korábbi megszólalásaira és a mostani propagandájára)! És akkor a véleményed olvasva ne gondoljon egyből arra az ember, hogy aki rácsodálkozik egy erdélyi buziparádéra, ne gondolja magát 'fideszes talpnyalónak'? Remélem érzed a kérdés ilyen feltevésének az érzékenységét!

Életemben nem szavaztam a fideszre, a baloldaliságom minden nyomát kiirtotta belőlem a csótány és a libajnai gusztustalan és hungarofób ámokfutása! Reméltem (és remélem is), hogy a büdös életben több a hatalom látótávolába sem kerülhet itthon EGYETLEN liberális vagy baloldali vagy globalista mocsodék sem! És az az igazság, hogy lehet a fidesz és az Orbán korrupt, lehet nacionalista, lehet konzervatív (magam is az vagyok és lettem egyre inkább, látva azt a gusztustalan liberális ámokfutást, amit itthon majd' egy évtizedig nyomtak), lehetnek demagógok is! Akkor sem tudnak annyira elriasztani, hogy ellenük egy ennyire gennyes és gusztustalan, hungarofób, globalista lepranépségre szavazzak, amiből ma az EGÉSZ nyomorult 'magyar' ellenzék áll! Értve ezalatt a moma, momo, maszop, df, mlp, lmp, pm, együtt és még ki tudja az ábécé milyen kombinációit a maguk három fős tagságával! Ezeknek a nyomorult gittegyleteknek a kezében a melegmozgalom egyszerű fegyver, amit kézbe kapva csak felhasználnak az orbáni rendszer elleni szánalmas kis harcukhoz! És ezek a gusztustalan és provokatív felvonulások újabb alkalmak, hogy meg tudják mutatni szánalmas létezésük értelmét (ami persze vajmi kevés, jól mutatják ezeket a támogatottsági adatok)! Milyen jogokért kell ma harcolnia egy buzinak Magyarországon? De tovább megyek. Milyen okok miatt kell PROVOKÁLNIA egy buzinak ma Magyarországon??? És Erdélyben? Mert itthon (és Romániában) nem hajigálják le őket a háztetőkről, nem lövöldözik le őket, nem pörkölik szét őket. Igaz, szülni továbbra is csak akkor tudnak, ha nők (lehet panaszkodni az evolúció irodáiban), illetve a gyalogátkelő lámpáin sem smárol két pasi egy szívecske alatt (ezzel viszont éljenek együtt)! Minden más joguk és lehetőségük adott. Nem házasodhatnak. Pont. Az a közösség definiálva vagyon az állam, az egyház és a társadalom által. Ők ebbe nem férnek bele. Viseljék el. Én is el kell viseljem, hogy nem lehettem vadászpilóta, pedig jogom volt (lett volna) rá! De az egészségügyi körülményeim nem tették lehetővé. Ez ilyen. Ettől még van munkám, megélek és nem üldöz senki, nem is érzem magam üldözöttnek a pilóták által! Mindezzel csak azt akartam jelezni, hogy egy szélesebb kontextusban ez a kérdés bizony a legalapvetőbb belpolitikai ellentétek egyik megnyilvánulása, semmi több! Közönséges szarkavarás, ahogy Erdélyben is az!
Fogalmam sincs az ellenzékhez való viszonyodról! A soraid inkább a fideszről és a támogatóihoz való viszonyodról szólt. És a buzibuli ehhez csak egy apropó volt. Szerintem...
Üdv!
Kamp.

2017.07.04. 09:06:57

Az a helyzet, hogy ez a poszt sem sokkal jobb, mint az idézett kommentek, csak egy kicsit szalonképesebben megfogalmazott gyűlölködés. Attól, hogy hogy nincs benne trágárság, még ugyanolyan szenny, mint az ekézni vágyott kommentelők irományai.

A te embered · bumerang19.blog.hu 2017.07.04. 09:08:32

@pinky, the brain: Figyi, azt nem vetted észre, hogy ezzel a kijelentéssel azt a kommentet figurázom ki, amelyik azt mondja, hogy azt hitte, ott értelmes magyarok élnek? Könyörgök olvasd már el.

legális 2017.07.04. 09:45:41

Ha a képek az erdélyi rendezvényen készültek, akkor jó példát mutatnak a budapesti erősen félrecsúszott homoklobbi által kiállított büszkéknek.
Láttok a szivárványos zászlón, lufin, transzparenseken kívül bőrtangás, magamutogató megtévedteket is? Lehet, nem is dobálják meg őket?

2017.07.04. 09:51:31

Bár igazságot szolgáltatna a sors, és minden homofób, vagy antiszemita vagy cigánygyűlölő ember buziként, cigányként, zsidóként születne újjá következő életében. Csak tanulságképpen!

kissiú 2017.07.04. 10:08:02

@Kampfer: "Nincs köztetek egy értelmes polgár sem, akinek volna annyi esze, hogy a fidesszel ellentétes politikai oldal nem kell feltétlenül nemzetellenest, buzipártolót, migrisimogatót és feltétlen unionistát jelentsen???"

Hidd el, sok konzervatív kezdeményezés van, ami élből elutasítja a gyűlöletkeltést, a belterjes klientúraépítést, az autokráciát, a megfélemlítést, a féktelen államosítást, a személyre szabott törvényeket, és még sorolhatnám a magát jobboldalinak nevező kormánypárt tulajdonságait napestig. Ezeket vagy élből lekommunistázza Rezsiszilárd, vagy megveszik kilóra (pl. Mandiner).
Olvasgass!
index.hu/belfold/2017/06/01/hegymenet_konyvbemutato_mta_fidesz/#
alfahir.hu/2017/01/19/jobboldal_orban_viktor_mellar_tamas_csaba_laszlo
mno.hu/belfold/solyom-laszlo-eroszakos-kimeletlen-rezsim-1339712

Mr Long 2017.07.04. 10:15:17

@11110000: "és ne tudjon közlekedni 2 millió ember"
Szerintem a 2 millio nagy része nem megy egesz hetvegen a belvaroson keresztul-kasul...

Dr.Démonmac1 2017.07.04. 10:21:33

Nohát, ez nekem is a "fétiseim közé" tartozik:)
Bár a fő vadászterületem a 444.hun van.
Köszi az írást, tetszett.

wolves84lb 2017.07.04. 11:07:56

@11110000:
"Ha itt is ezt tenné Tarlós, hogy kibassza őket mondjuk a Lupa környékére vagy Téténybe a Duna-partra, itt sem zavarna senkit a buzikon és a seggnyalóikon kívül, csak hát itt elvárás, hogy 3 napig megbénuljon miattuk a teljes Belváros. és ne tudjon közlekedni 2 millió ember (Kolozsváron meg laknak vagy 300 ezren)."

Tudom, egy hozzád hasonló kétbites fidesztrollnak könnyen összekeverhető a RedBull AirRace, ami valóban 3+ napig felforgatja a várost a Pride-dal, ami kb 5-6 órára zavarja a hozzád hasonló homofób fideszeseket.

wolves84lb 2017.07.04. 11:10:17

@Kampfer: te valamit nagyon benéztél, haver. Lehet, hogy zavaró a fejed felett lévő kő, vagy nincs net a barlangban, ahol éltél az elmúlt években...de lehet, hogy csak nem vetted be a gyógyszeredet (mint vezéred, orbán elvtrás).

wolves84lb 2017.07.04. 11:11:58

@enpera: miért, te a buziságodtól függetlenül egy retek fideszes vagy, nem?

wolves84lb 2017.07.04. 11:21:56

@Kampfer: Hát, ezért kár volt belelovalnod magad, és kiírni két osztálynyi troll-kollégád egyhavi észosztásának megfelelő karaktert.

Egyszerű, ócska, geci, hazaáruló fideszes vagy - aki libajnaizik, meg csótányozik, gyakorlatilag bemutatja a fideszes tagkönyvét. Sőt, igazából ahogy újra és újra elolvasom ezt a gyönyörű írást, sanszos, hogy te valami elbaszott kádéenpés lehetsz...az országon élősködő leghitványabb fajta féreg...

"Nem házasodhatnak. Pont. Az a közösség definiálva vagyon az állam, az egyház és a társadalom által. Ők ebbe nem férnek bele. Viseljék el. Én is el kell viseljem, hogy nem lehettem vadászpilóta, pedig jogom volt (lett volna) rá! De az egészségügyi körülményeim nem tették lehetővé. Ez ilyen. Ettől még van munkám, megélek és nem üldöz senki, nem is érzem magam üldözöttnek a pilóták által"

Egy igazi elmebeteg barom vagy. Mi köze az egyháznak két ember boldogságához? Meg az államnak? Sőt, akár a társadalomnak? Semmi...csak a hozzád hasonló bigott barmok fejében. A vadászpilótás hasonlatod meg már erősen a "no comment" kategória...vagy a legalja.hu...

"Milyen jogokért kell ma harcolnia egy buzinak Magyarországon? De tovább megyek. Milyen okok miatt kell PROVOKÁLNIA egy buzinak ma Magyarországon??? És Erdélyben?"

Pont azért, hogy ne hívják BUZInak, te beteg gyökér...hanem melegnek, pl. De nem, te, aki egy szarossegű, jóeséllyel pedofil álkeresztény bigott fasz vagy, te pejoratívan buzizol...látod, én legalább vállalom, hogy behányok tőled, és egy retek gyökérnek gondollak, aki azt a levegőt sem érdemli meg, amit elpazarol a mindennapjaiban. Amíg hozzád hasonlók élnek itt, sajnos addig nem lesz békés és élhető országunk.

Javaslom, költözz Erdogan v Putyin cimbik országaiba...

Kampfer 2017.07.04. 12:00:49

@kissiú: És hol írtam azt, hogy komolyan venném a rezsiszilárd mondókáját? Hol írtam azt, hogy ne volna szükség egy valódi nemzeti és konzervatív politikai erőre? De hol vannak...? Melyik politikai erő képviseli őket???

@wolves84lb: "Egyszerű, ócska, geci, hazaáruló fideszes vagy - aki libajnaizik, meg csótányozik..."

Párszor már leírtam neked, most is leírom: a qrvaanyád, te köcsög!
Továbbá a libajnai és a csótány épp azt kapta, ami járt volna nekik! Ja, nem... Bocsi, sajnos nem kapták meg!

"Egy igazi elmebeteg barom vagy. Mi köze az egyháznak két ember boldogságához?"

Nagyjából a qrvaanyád! Szövegértésből azóta sem fejlődtél, kis agyamputált, nem baj. Ki írta, hogy a boldogságához köze van az egyháznak, te nyomorult? Ahhoz van köze, hogy összeadja-e őket, elismeri-e az egyházi törvények szerint házasoknak, avagy sem! Ez nem jelenti a boldogságukhoz való közét bármely egyházi hatalomnak! Ne csak olvass, gondolkozz, libbant pöcs!

"Pont azért, hogy ne hívják BUZInak, te beteg gyökér...hanem melegnek, pl."

Néven nevezni valamit mióta probléma? A meleg az időjárás és a szendvics. Meg a helyzet nálad, surmóka! A buzi az buzi, vagy homokos... Tökmindegy. Ahogy a cigány pedig cigány. A pejoratív értelmezések társulása pedig jó eséllyel nem véletlen, de ez nem a többségről szól!

"...látod, én legalább vállalom, hogy behányok tőled, és egy retek gyökérnek gondollak, aki azt a levegőt sem érdemli meg, amit elpazarol a mindennapjaiban."

Már írtam neked, most is leírom: én is vállalom, hogy jobb lenne a világ a hulláddal, jobb lenne az országnak, ha halott lennél a nyomorult famíliáddal együtt! Levegőt te sem érdemelnél, de zongorahúrt a nyakadba egy lámpavason igen! Sajnálom, hogy élnek hozzád hasonló gyökerek, remélem fájdalmas és nyomorult kínhalálod lesz! Ámen!
Kamp.

Kampfer 2017.07.04. 12:12:00

@wolves84lb: Olvasd itt vissza magad, nyomorult! Idefújt a szél és igazi vérlibbant módra beugattál mindenkinek! Mázlid, hogy a neten ezért nem jár ugyanúgy azonnali szájonrúgás, mint a 'való villában'!
Egyébként ha emlékeznél, már korábban is leírtam, hogy NEM vagyok keresztény, egyházi értelmezésben még annyira sem! És ha a szivárványos köd nem tolná föl a szart az agyadig, azt is el tudtad volna olvasni, hogy 'fideszes' sem vagyok! Te idióta!

"Javaslom, költözz Erdogan v Putyin cimbik országaiba..."

Én pedig azt javaslom, költözz inkább a pokolba a fajtáddal együtt!
Kamp.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.04. 13:00:20

@wolves84lb: nem nyert, fartúró barom
se buzi, se fideszes nem vagyok

menj inkább köcsögfelvonulni

11110000 2017.07.04. 14:34:50

@Klesk:
Nincs következő élet.
Remélem, még idejében szólok, mielőtt még nagyot csalódnál.
Szóval a mostani életedben legyél buzi, ha neked az a szimpatikus, utána már nem lesz rá esélyed.

11110000 2017.07.04. 14:37:37

@Mr Long:
Egyrészt nemcsak a Belváros bénul meg, hanem az egész város, mert valami kerülőutat kell keresnie annak, aki arra menne.
Másrészt van ugye a Belvárosban kb. 10-szer annyi turista, mint helyi lakos. Magyar szót alig hallani a Nagykörúton belül.
De persze, a hozzád hasonló buziknak ez nem számít, csak legyen 3 napig lezárva a Belváros. Menjetek Téténybe buzulni, baszd meg (de seggbe!).

11110000 2017.07.04. 14:41:30

@wolves84lb:
Te ostoba barom, nézz már szét egyszer a városban pár nappal előtte is, mint amikor buziként felvonulsz.

Kordonokkal már péntek este lezárják az egészet, és vasárnap estig úgy marad, hogy a buzik bántatlanul riszálhassák a seggükbe tűzött strucctollakat az Andrássyn egészen a Tabánig. Ha haza akarsz menni, akkor is csak lakcímkártyával engednek át, te faszkalap. Akkor is, amikor a buzik még kilométerekre vannak, meg akkor is, amikor már rég elvonultak.

Mellesleg én az RBAR-t is kivinném a picsába valamelyik reptérre, ahova való.
Meg a buzikat is.
Egyiknek sincs helye Budapest belvárosában.

11110000 2017.07.04. 14:43:10

@wolves84lb:
Nyugi, buzikám, ti magyarul buzik vagytok.
A meleg meg egy hőmérséklet-tartományt jelent magyarul.

wolves84lb 2017.07.04. 15:08:26

@Kampfer:
"Párszor már leírtam neked, most is leírom: a qrvaanyád, te köcsög!
Továbbá a libajnai és a csótány épp azt kapta, ami járt volna nekik! Ja, nem... Bocsi, sajnos nem kapták meg!"

Huhhh, kemény vagy, mint a vidia, haver :) Jól megmondtad, kis faszfej :)
Persze, h nem kapták meg, mert a tetves cigány gazdád nem tudta nekik megadni :)

"Nagyjából a qrvaanyád! Szövegértésből azóta sem fejlődtél, kis agyamputált, nem baj. Ki írta, hogy a boldogságához köze van az egyháznak, te nyomorult? Ahhoz van köze, hogy összeadja-e őket, elismeri-e az egyházi törvények szerint házasoknak, avagy sem! Ez nem jelenti a boldogságukhoz való közét bármely egyházi hatalomnak! Ne csak olvass, gondolkozz, libbant pöcs"
Te kis idegbeteg fasz...két ember boldogsága nem a házasságon múlik...erre próbáltam utalni, te csökevényes agyú kis pondró, te...orbán picsáján a pattanás :))

"Néven nevezni valamit mióta probléma? A meleg az időjárás és a szendvics. Meg a helyzet nálad, surmóka! A buzi az buzi, vagy homokos... Tökmindegy. Ahogy a cigány pedig cigány. A pejoratív értelmezések társulása pedig jó eséllyel nem véletlen, de ez nem a többségről szól!"
Szóval akkor nem zavar, ha téged egy kis buzi cigány fasszopó retek geciládának hívlak? Csak nevén neveztem a topicbohócot...:)

"Már írtam neked, most is leírom: én is vállalom, hogy jobb lenne a világ a hulláddal, jobb lenne az országnak, ha halott lennél a nyomorult famíliáddal együtt! Levegőt te sem érdemelnél, de zongorahúrt a nyakadba egy lámpavason igen! Sajnálom, hogy élnek hozzád hasonló gyökerek, remélem fájdalmas és nyomorult kínhalálod lesz! Ámen!
Kamp."

A hozzád hasonló kis fideszgeciknek, mint batyufasz és társai, mindig nyitva áll az ajtóm, Markó utca...keress meg nyugodtan, és ott anyázhatsz. A család emlegetése hiba volt haver, ezért, ha lesz vér a pucádban, külön kapsz, te kis fostos...Markó utca-Falk Miksa sarok...holnap ráérsz? Gyere nyugodtan, teli van kamerával, meg rendőrökkel, katonákkal...lássuk, nagy pofád lesz-e ott is, Kampf? Szerintem nem...

Ja, a kurva anyád :D

wolves84lb 2017.07.04. 15:10:26

@Kampfer:
"Olvasd itt vissza magad, nyomorult! Idefújt a szél és igazi vérlibbant módra beugattál mindenkinek! Mázlid, hogy a neten ezért nem jár ugyanúgy azonnali szájonrúgás, mint a 'való villában'!
Egyébként ha emlékeznél, már korábban is leírtam, hogy NEM vagyok keresztény, egyházi értelmezésben még annyira sem! És ha a szivárványos köd nem tolná föl a szart az agyadig, azt is el tudtad volna olvasni, hogy 'fideszes' sem vagyok! Te idióta!

"Javaslom, költözz Erdogan v Putyin cimbik országaiba..."

Én pedig azt javaslom, költözz inkább a pokolba a fajtáddal együtt!
Kamp."

Figyelj már...szerinted komolyan elhiszem, h te nem vagy fideszkdnp-s? Ne röhögtess már...az vagy te, csak még annyi gerinc sincs benned, kis fasz, hogy vállald.
Ahogy gondolom a meghívásomnak sem fogsz eleget tenni...mert net-huszár vagy.
Én odaállok eléd, te köcsög, és ott anyázz majd.

Addig meg pofa súlyban, kis fasz, és nyálazd tovább orbád gazdád golyóit.

wolves84lb 2017.07.04. 15:11:46

@enpera: persze, tudom...te sem vagy fideszes...senki sem az :))

Nem vagyok a barátod...a te barátaid azok a kétbites 111000100010000 nevű faszkalap és társai.

ócska.geci.fideszes.hu

wolves84lb 2017.07.04. 15:13:34

@enpera: ja, téged is várlak a már említett helyen...gyertek ketten, hátha úgy lesz bátorságotok...tudod, mint a birkamenetben :D

wolves84lb 2017.07.04. 15:15:40

@11110000: egész eddig egyszer futottam bele a Pride-ba, az Andrássy valóban le volt zárva, de simán meg lehetett kerülni, már a Kodály-köröndnél...na ennyit rólad, kis köcsögöm...

Estére nem kapsz vazelint, száraz-baszás lesz, úh már most rakd be a kedvenc rózsaszín butt-plug-odat. Ja, és a szájpecek ma elmarad, hallani akarom a vonyításodat :D:D:D

wolves84lb 2017.07.04. 15:17:21

@11110000: igen, meg téged is...aki látens buzi...vagyis meleg. Hétvégén olyan elánnal nyaltad a farkam, hogy alig tudtam visszatartani, ne élvezzek a pofádra...tudom, szereted a gecimet, de akkor is kellett hagyni kicsit Kampfer haverodnak. Utána ő boszott meg téged, nem én...nála ajvékolj a szétszakadt valagad miatt :)

wolves84lb 2017.07.04. 15:18:16

Istenem, remélem, válaszoltok még ma, kis fideszes gyökérkék...úgy izgulok, hétvégén megint felléptek-e a tanszveszti-előadásotokkal...remélem, igen :D

Kampfer 2017.07.04. 15:45:50

@wolves84lb: Anyád igazi bűne az élveszülés volt! Rád is kár volt közpénzt költeni, libbant féreg!
Kamp.

11110000 2017.07.04. 18:32:12

@wolves84lb:
Nyuszika, nálatok buziknál lehet, hogy ez a módszer, nekünk heteróknak nem kell vazelin, tudod, a pina alapból nedves.

Amúgy meg ne hazudozz, minden buzifelvonuláson a te seggedben van a legnagyobb strucctoll, már amikor nem valamelyik szervező fasza jár a seggedben valamelyik kamionon.

Aki a hétvégén a farkadat nyalta (mi vagy te, kutya? a férfinak fasza van, neked farkad, kutyuli?) stb., szóval a történeted másik szereplője az az apád volt, tudod, a hajléktalan cigány geci, aki bablevésért kúrta anyádat, így lettél te.

ócska.geci.fideszes.hu - jó az aláírásod.

wolves84lb 2017.07.05. 07:43:49

@Kampfer: ennyit sikerült kiizzadnod magadból, fideszgeci? Nem semmi...igazi zseni vagy, látszik ismét. Igaz, gerinced nincs, kis lábasfejűkém. Na, takarodj vissza habony valagába, ahonnan kikerültél, mikor épp andyvajna próbálta berakni oda a faszát. Mert mint a másik félekgyelműtől megtudtuk, a férfinak fasza van :)))

De kis csicskageciszar vagy :)

wolves84lb 2017.07.05. 07:50:04

@11110000: Szóval te nyuszikázol, de én vagyok a buzi. Értem. Bezzeg, amikor 3an a pofádra élveztünk, nem járt a pofád, csak nyelted a gecit a faszunkból (így jó, kis köcsög? fasz-fasz-fasz).
Na mindegy, megyek, szólok anyádnak, ma kérhet 5 forintot is a cigóktól meg a török kamionosoktól, mikor szétteszi nekik apád valagát. Tényleg, mesélte neked, mennyire szereti lenyalni apád szarát a törökök faszáról? :)

Amúgy te csak a neten vagy ekkora pofájú? Az életben egy csicskageci kis nyeszlett fideszbuzi vagy? Gyere, mond ezeket a szemembe is, és akkor meglátjuk, mekkora is a pucád, és mennyi vér van benne. Ránzézésre pont annyi, mint gerinc benned: 0. :)

Na, és szedd össze magad, nyuszika, valami igazán keményet válaszolj, ne ilyen kis semmi szart anyámról :D Tudsz te ennél jobbat is - talán. Ha nem, hívd segítségül a kampfer nevű másik kis köcsögöt...dugjátok össze a fejeteket, de most ne akard mélytorkozni (amúgy is kicsi a pöcse)...ne legyél mohó, mint amikor az 5.négert is visítva kérted, hogy bassza vérserse a valagadat. :)

Kampfer 2017.07.05. 12:42:19

@wolves84lb: De legalább a fajtádban nem lehet csalódni! :) Imádnivaló, ahogy igazoltok minden sztereotípiát!

Csak ismételni tudom magam: szerintem az emberiség hasznára válna a halálod! Sajnos anyád elvágta a köldökzsinórodat, ahelyett, hogy hurkolt volna egyet rajta... Ha a méhlepényt nevelte volna fel, akkor is jobban jártunk volna, mint így!
Kamp.

11110000 2017.07.05. 13:30:44

@wolves84lb:
Mint mondtam, keversz a hajléktalan cigány apáddal, ezeket vele csináltad, buzika. Ráadásul te írsz folyton férfiakkal való szexről, és ezek után tagadod, ogy buzi vagy?

Azért, mert a te anyád utcasarki kurva, még nem mindenkié az ám. Tudom, hogy neked ez elképzeltetlen, mert a cigánysoron, ahol felnőttél, mindenki az volt, minden rokonod és ismerősöd. És láthatóan te is valami buzik kurvája vagy, folyton arról írsz, hogy férfiakkal hogyan élveztél, apád arcára verted a többi buzikurva haveroddal meg hasonlók.

11110000 2017.07.05. 13:33:36

@wolves84lb:
Mint mondtam, keversz a hajléktalan cigány apáddal, ezeket vele csináltad, buzika. Ráadásul te írsz folyton férfiakkal való szexről, és ezek után tagadod, ogy buzi vagy?

Azért, mert a te anyád utcasarki kurva, még nem mindenkié az ám. Tudom, hogy neked ez elképzelhetetlen, mert a cigánysoron, ahol felnőttél, mindenki az volt, minden rokonod és ismerősöd. És láthatóan te is valami buzik kurvája vagy, folyton arról írsz, hogy férfiakkal hogyan élveztél, apád arcára verted a többi buzikurva haveroddal meg hasonlók.
süti beállítások módosítása