Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Laudáció Fodor Gáborhoz

2018. február 07. - A te embered

Fodor Gábor. A név, aminek hallatán a szekértáborokra és megannyi politikai csoportosulásra felosztott magyarság egy emberként sóhajt fel. Bár félünk bevallani, igenis kötelességünk lenne végre kimondani, hogy Fodor Gábor mellőzése a nagypolitikából nemzetünk kollektív bűnössége, amivel mindenkinek el kell majd számolnia utolsó életben töltött napján.

Fodor Gábor. Hidd el nekem, hogy nem én voltam az egyetlen, akit - látva a Magyar Szocialista Párt ostoba visszatáncolását a biztos parlamenti helyedtől - szekunder szégyen fogott el. Hiszen mit is tudhatnak azok a fajankók, akik Neked próbálják elmondani, mi is az a politika. Annak az embernek, aki az SZDSZ-szel többszörösen megmutatta a fanyalgóknak, hogy igenis lehet másképp csinálni.

Fodor Gábor. Talán a sok lejáratókampány és bosszúhadjárat után már immunis vagy ezekre az elvtelen gorombaságokra, nekem viszont feladatom közölni veled, hogy nem vagy egyedül. A néhány hónappal ezelőtt útjára indított FGRTFK, vagyis a Fodor Gábor Rajongóinak és Tisztelőinek Fan Klubja gőzerővel dübörög és minden percével azon lesz, hogy - akár vérünk és taknyunk által is - de bevigyünk  a Parlamentbe. 

Fodor Gábor. Azt hiszem nem is érdemlünk meg téged. Senkihez sem hasonlító karaktered, fékezhetetlen egyéniséged egy olyan színes varázst vittek a szürke, dohos magyar politikába, hogy ezért mindannyian szélsőbaltól szélsőjobbig köszönettel tartozunk. 

Fodor Gábor. Sokan képtelenek olvasni a sorok között - talán csak nem akarnak-, mi, a melletted álló több tízezres tömeg azonban pontosan tisztában van vele, hogy számodra a Parlament nemcsak egy munkahely, hanem egy kiérdemelt jutalom. (Ugye milyen jellemző Gabira, hogy ő még a legpiszkosabb munkához is mennyire ragaszkodik csak azért, hogy azt a népet védelmezze, amelyik már annyit bántotta őt?)

fodor1.jpg

Ekkor még bátran vállaltak téged...

Kép: VS.hu

Fodor Gábor. Nem tagadom, hogy könnyeimmel küszködtem boldogságomban, amikor arról cikkeztek, hogy egyéniben is megméretteted magad az áprilisi választásokon a szülővárosodban, Gyöngyösen, ugyanakkor aggódni is kezdtem. Aggódásommal kapcsolatban sajnos nem voltam egyedül, így az FGRTFK úgy döntött, tart egy rendkívüli értekezletet, amire sort is kerítettünk a tegnap este folyamán. 12:1 arányban azt javasoljuk neked, hogy mégse indulj a  városodban, hiszen a felpaprikázódott hangulatnak és az állandó erkölcsi bizonytalanságnak köszönhetően már senki sem tudja, kiben bízzon és kiben nem, egy esetleges MSZP-JOBBIK regionális koalíció pedig az elnyomásod érdekében mindent képes megtenni.

Fodor Gábor. A liberalizmus egyetlen hiteles mai alakjaként magától értetődő dolog, hogy minden oldalról folyamatos kereszttűznek vagy kitéve. A szervezetben még sokunk emlékszik arra a gyalázatos eseményre, amikor anno az SZDSZ felső vezetése a szerencsétlen Kókát támogatta az elnöki posztra. Egy közelmúltban elszenvedett sérelmedet sem felejtettük el, amikor a Hír TV-ben, azon belül Kálmán Olga Egyenesen című műsorában képesek voltak behívni és egy olyan témáról beszélgetni, ami semennyire sem érint téged. (A mini- és kamupártokról volt szó.)

Fodor Gábor. Ígérem, hogy visszaszerezzük a becsületedet. Nem fogjuk hagyni, hogy rojtosra ült parlamenti székedre valami nyikhaj üljön, akinek se kompetenciája, se tehetsége ahhoz, hogy valaha is a nyomodba érjen. Addig is, kérjük maradj egészségben, légy továbbra is a liberalizmus bátor védelmezője és nemzetünk felvirágoztatásának oszlopos tagja. Köszönjük, hogy vagy nekünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr9613643454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása