Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

A kormánypropaganda elhallgatja a sikeres embereket

2018. február 25. - A te embered

Nem kell hosszú cikkekben írni vagy az Al Dzsazírán riportot készíteni a kormány által birtokolt és annak utasítására működő médiáról ahhoz, hogy tudjuk, mi is folyik a közszolgálati csatornák, a Ripost vagy az Echo TV háza táján. A hosszú munka eredményeként kialakított rendszer visszásságait aligha lehetne néhány mondatban összefoglalni lejáratókampányoktól kezdve a két focimeccs közé berakott egyperces uszításokig. A legundorítóbb húzása, amit csak néhány órája fedeztem fel, új szintekre emel mindent, amit eddig a kormánypropagandáról tudtunk.

Vészjóslóan hangzik? Mert az is!

Különböző elfoglaltságaimnak köszönhetően a neves hirado.hu oldalra tévedtem, mely pontosan ugyanolyan, mint az M1 egyik tetszőleges híradója, csak egy fokkal rosszabb, mert olvasni is kell. Állandó kíváncsiságomnak köszönhetően kutakodásom végére realizáltam azt, hogy a Fidesz sajtóosztálya nemcsak az újságírásra hoz szégyent, de egy tucat ember hazai és nemzetközi sikerét hallgatja el.

Magyarország 29. legbefolyásosabb személye, aki üzlettársával közösen négy vállalkozást is alapított, amik azóta is sikert sikerre halmoznak. Fiatal kora ellenére az elvitathatatlan szakértelmével, tudásával és alázatával pont ahogy a hazai porondon közbeszerzések által, úgy a nemzetközi rétegeknél, az Európai Unió hathatós támogatásával építette renoméját, miközben egy egész ország köszönheti neki az új, szem- és látáskímélő közvilágítási projekteket. Igen, ő Tiborcz István. Vegyünk egy alaposabb pillantást arra, hány cikk is szól Magyarország egyik nagy sikeremberéről a hirado.hu-n.

9!

A kormánypropaganda ismét szégyent hoz magára. Őket minősíti az is, hogy ezen bejegyzések többsége a kerítésbontó, magyarellenes MSZP nyilatkozataiból áll, ahol egy állítólag "bűncselekmény-sorozatot" emlegetve próbálják besározni a nevét. Ugye nem lepődünk meg azon, hogy az MSZP vezetőségének nem tetszik, ha egy MAGYAR embernek jól megy?

A hirado.hu és szerkesztősége példát vehetne a Ripost online szekciójáról, melynek keresőjébe beírva Tiborcz István nevét egyetlen cikket dob ki. Címe: "Kipukkadt az ELIOS-lufi: Tiborcz István soha nem volt a cég vezetője". Végre egy portál, ami olyan érdekességek, mint a szódabikarbóna hájeltüntető hatása, Hódi Pamela Facebook-üzenete és a taroló kócos konty ismertetése mellett képes betartani egy alapvető emberi minimumot, ahol a fehér, keresztény magyar embert nem kritizálni és gyalázni, hanem megvédeni kell. (A sikeres közbeszerzési és uniós pályázatokról szóló beszámolók viszont itt is elmaradnak.)

fid.jpg

Kép: HVG

Evezzünk más vizekre: Felcsút község polgármestere, az ország 5. leggazdagabb és 8. legbefolyásosabb embere, Mészáros Lőrinc sem ér túl sok szót a közmédia számára. A kedves hírszerkesztők számára talán nem elég nagy pénz az egy év alatt megszerzett 100 milliárdos vagyon? Vagy az szúrja a tisztelt újságírók, riporterek szemét, hogy mindezt egy kisember, egy gázszerelő érte el, akinek nem derogál sem a munka, sem a korán kelés, sem a négy óra alvás?

Az a tény, hogy korunk egyik legnagyobb pénzügyi mágusáról 14 bejegyzést írtak összesen, az egész hazai közállapotot minősíti. A Ripost ezt is túlszárnyalta, ugyanis nemes egyszerűséggel egyetlen alkalommal sem gondolták, hogy illő lenne megemlíteni a nevét.

Számomra Bayer Zsolt, Lovas István vagy Pilhál György neve garancia arra, hogy a betűk és a szavak, amiket olvasok tőlük, hitelesek és függetlenek. A publicisztikáikat megjelentető Magyar Idők az egyik utolsó mentsvára a Fidesz médiájának, hiszen amellett, hogy heves simicskázással tisztázza Tiborcz szerepét ebben az összeesküvés-elméletben, még arra is fordít időt, hogy Magyarország nagyjainak munkáiról beszámoljon. Tőzsdére megy X cég, Opimus-szárnyalások, újraiparosítás, Konzum-sikerek.

A Magyar Idők igazi hazafi módjára számol be a hazánkat építő beruházásokról és persze az emberekről, akik ezek mögött vannak. A balliberális oldal sipákolása helyett inkább azt javaslom, hogy mélyen szálljanak magukba és inkább azon gondolkozzanak, vajon Göncz Árpád vagy Mészáros Lőrinc érdemli meg jobban, hogy metrómegállót nevezzenek el róla?

2018. 02. 23.

PODCAST

A blog fejlesztése érdekében egy heti rendszerességű közéleti podcastet szeretnék csinálni, amihez társat keresek, hobbi lévén fizetséget sajnos nem tudok felajánlani. Leginkább fontos társadalmi témákról, eseményekről lenne véleménykifejtés egyelőre még meghatározatlan időtartamban. Ha érdekel, kérlek írj a bumerangblog19(kukac)gmail(pont)com email címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr1313696414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2018.02.25. 17:00:24

Vicces akart volna lenni? Szerintem ha M. Lőrinc lenne a legnagyobb baja az országnak, akkor az nagyon egyszerű lenne.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.25. 17:51:53

@nemecsekerno_007: Ő csak megtestesíti az ország pofátlan szétlopását. Meg a tolvej.

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2018.02.25. 18:40:17

Ez egy nagyon jó és időszerű poszt volt. A közmédiának kutya kötelessége lenne reflektorfénybe állítani a haza legsikerebb embereit, hiszen Ők valamennyünk hősei. Meglehet, hogy az Ő ösztönös tehetségükben és kiemelkedő képességeikben nem osztozik minden Magyar, ám szorgalmuk, állhatatosságuk, és az ország javainak gyarapítása iránti elkötelezettségük minden kisember számára példaértékű kell, hogy legyen. Jó lenne, ha mindenkiben tudatosulna, hogy hány embernek adnak munkát és tisztességes megélhetést. Arról nem is szólva, hogy az állam az általuk befizetett adóforintokból finanszírozza azokat, akik képtelenek sikeresek lenni.

anyadmajma 2018.02.25. 20:30:40

@nemecsekerno_007: a vicces az, hogy a hozzád hasonló bolsevik hazaáruló gecik ennyi ésszel szavazati joggal rendelkeznek.
Ja, nem vicces, de igaz.

ember100 2018.02.25. 20:38:49

Helló !

IGEN én sem értem miért hallgatja el a közmédia egyszerűen felháborító !
Amikor az országot a Legrátermettebb Vezető ( áldassék a neve OGV ) akkor NEM hagyhatjuk hogy az gazdaságot holmi miniszterek irányítsák oda EMBER kell a Nemzetgazdagsági Misztérium élére az Ország
Gázszerelője KELL , meg a Nemzet Veje , a Nemzet Eszei KL , NSZ , TGY .....
Ilyen szellemi tudást , tőkét VÉTEK parlagon hagyni .
Ezért CSAK itt tart az ország , már rég az UNIVERZUM LEGGAZDAGABB országa lehetnénk .
Lehetne stadionunk a m Holdon és az 1 es űrsikló ( kisvasút ) járhatna oda egyenesen Felcsútról .
Na lyó lehet néha túltoltam Béláim de azért ÉRTITEK :)

nemecsekerno_007 2018.02.25. 20:42:25

@anyadmajma: ... és még adót is fizetek. Ami sokkal lényegesebb... :)

Bolsevik még nem voltam, de te tudod :)

Jakab.gipsz 2018.02.25. 20:51:07

@ember100: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szia már hiányoltalak benneteket.

Mi van Irigykedtek ?

Manapság semmi rendkívüli nincs abban ha valaki egyik napról a másikra milliárdos lesz. Pl. ha valakinek sok követője van a facebookon csak mert valami hülyeséget kitalál rögön kap egy csomó lóvét.

Vagy indít egy blogot a lapos földről és rögtön elkezdik hülyézni a gömbölyű föld hívők, és máris készen van a népszerűség.

ember100 2018.02.25. 21:34:12

@Jakab.gipsz:
Helló !

Naaaa látod akkor legalább nem okoztam csalódást :)
EZEK közül melyiket vitte véghez a Nemzet Gázszerelője vagy a Nemzet Veje ?
ESETLEG NEM állami megrendelésekből lett Okosabb mit cukenberg , jobban világítok mint a hold ?
Tudok az állam nyomtatja ki de a pénz a MIENK :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.25. 21:36:33

Hódmezővásárhely. Jó éjszakát fideszesek!

A te embered · bumerang19.blog.hu 2018.02.25. 22:14:23

@Jakab.gipsz: Ez elég jó, de most akkor Lőrinc a laposföldet nyomató blogjából vagy a sok facebook követőjéből gazdagodott meg?

Alick 2018.02.25. 22:19:02

@Mr Elios: Veszprém után Hódmezővásárhely is bizonyította, hogy az emberek nem bíznak a párt-komisszárok által irányított lakájokban... még akkor sem, ha ellenzéki.

Jakab.gipsz 2018.02.25. 23:23:55

@ember100: @A te embered:

Szóval kíváncsiak vagytok hogyan lehet nagy lóvét szakítani az adófizetők pénzéből, de pontosítsunk ugyebár versenyről beszélünk. Verseny futásról a pénzért és a hatalomért ?

Mondok néhány tuti tippet, például a demokrácia export, és/vagy a nyitott társadalom, erre van ma jó kereslet, állítólag hiány cikk.

ember100 2018.02.26. 00:10:12

@Jakab.gipsz:
Helló !

Azt hiszem tudom a receptet :)
A Nagy Vezetőnk hátsólyát kell nyalni , vagy meg kell küzdeni a Nemzet Veje címért és akkor dől a lé !
Mármint a MI adófizetők pénze .
HÁT EHHEZ AZ EGYIKHEZ SINCS GYOMROM , KEDVEM , HAJLANDÓSÁGOM .......
Van az a szegénység ami megér ennyit :)
Azért hogy legyen egy kis izgalom , komolyra veszem amiket írsz :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.26. 05:24:25

@Jakab.gipsz: Na és mesélj! A nemzet gázszerelője milyen új dolgot, vagy üzleti modellt talált ki. Na jó, Orbán seggében lenni, az is egy új üzleti modell.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.26. 13:52:53

Ez most komoly? Ekkora a zavar hogy egy narancstálib nem jött erre ma még?
süti beállítások módosítása