Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Még egyszer Gyurcsányról - írásom a Kolozsvári Szalonnán

2018. május 07. - A te embered

Ide

kattintva olvasható el a Kolozsvári Szalonnán megjelent írásom, mely Benedikty Béla Egy miniszterelnökről című cikkére reagál. Bár éreztem, hogy nem leszek népszerű a véleményemmel - egyesek már le is iratkoztak az oldalról, pedig csak egy mezei vendégíró vagyok - de akkor is úgy döntöttem, hogy igenis szükséges beszélni Gyurcsány Ferenc gyalázatos szerepéről a politikában.

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr7613897564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.07. 15:36:04

Az egyik legcenzúrázottabb Soros-médiában publikálsz?

A te embered · bumerang19.blog.hu 2018.05.07. 15:54:04

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ezek szerint annyira nem cenzúrázott, ha engedték, hogy Gyurcsányt kritizáljam, mindazonáltal meg azoknak érdemes kifejteni a kritikát, akik a leginkább elutasítják azt. (Ha az Alfahírre írtam volna, annak nem lenne sok értelme, mert ott egyébként is közellenség pl)
süti beállítások módosítása