Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Egy pillanatig azt hihettük, hogy a Fidelitas emberséges

2018. április 02. - A te embered

A Fidesz felső vezetői és kommunikációs stratégái az utóbbi egy napban legalább olyan lelki traumán mehettek keresztül, mint amikor Grósz Károlyéknak végig kellett hallgatniuk Kádár elvtárs utolsó beszédét rendszerük bukása előtt néhány hónappal. Pár óráig 2018 áprilisának első napján - az időzítés talán nem is véletlen - tényleg azt hihettük, hogy a Fidesz - vagy a kisgyereke, a Fidelitas - együttérző is tud lenni. Először a Magyar Nemzet írta meg, hogy az ózdi Fidelitas által eddig sokat támadott polgármestert, Janiczak Dávidot védelmükbe vették, miután az Andy Vajna tulajdonában levő Bors azzal próbálta teljesíteni a napi lejáratóanyagai számát, hogy hírbe hozták egy 17 éves borsodnádasdi lánnyal, akit még szeptemberben gyilkoltak meg.

Az ifjú kereszténydemokraták viszont hamar tisztázták magukat egy közleménnyel, melyben a balga, naiv nép tudtára adták, hogy szó sincs itt semmilyen emberséges viselkedésről és főleg nem együttérzésről, ugyanis facebook oldalukat sajnálatos módon feltörték, a közleményt pedig nem ők írták. Mivel nem tartom szükségesnek, hogy az ifjú fideszes generáció ilyen piti ügyekkel foglalkozzon a választás utolsó néhány napjaiban ahelyett, hogy plakátokat szaggatnának vagy inkoherens mondatokkal segítenék a netes mémbázisokat, így megírtam helyettük a bocsánatkérő nyilatkozatot:

Tisztelt sajtó és magyar állampolgárok!

Mélységes sajnálatunkat kell kifejeznünk minden jóérzésű embernek, akik a tegnapi nap folyamán csak egy rövid ideig is azt gondolták, hogy az ózdi és összességében maga a Fidelitas bármilyen ügy kapcsán tud együttérző lenni.

Elnézést kell kérnünk a Bors cikkének érintettjétől, amiért okot adtunk arra, hogy az higgye, megvédtük, miközben egyáltalán nincs így. Janiczak Dávidot továbbra is karaktergyilkolni fogjuk, hiszen a Fidesz és ifjúsági szervezete, a Fidelitas egyértelmű erkölcsi minimumokat tűzött ki maga elé: nem számít, ki mit mond és hogyan, ha nem a nemzet érdekét szolgálja*, a Bors, Németh Szilárd és Marsi Anikó együttes erővel fogja gyalázni.

A Vona helyettesének szeretője lehetett a Borsodnádasdon meggyilkolt tinilány című remek cikk szerzőjét is meg kell követnünk, akit ezen félreértéssel ellentétben egy nagyon jó embernek tartunk, hálánk jeléül pedig Pulitzer-díjra jelöltük.

A Fidelitas minden érintettől és olvasótól elnézést kér, akik a bejegyzés miatt esetleg azt feltételezték, hogy olyan, számunkra elfogadhatatlan értékeket képviselünk, mint az empátia. Természetesen jogi elégtételt fogunk venni.

* nem a nemzet érdekét szolgálja - nem a Fideszre szavaz

 

PODCAST

A blog fejlesztése érdekében egy heti rendszerességű közéleti-politikai podcastet szeretnék csinálni, amihez társat keresek, hobbi lévén fizetséget sajnos nem tudok felajánlani. Leginkább fontos társadalmi témákról, aktuális eseményekről lenne véleménykifejtés. Ha érdekel, kérlek írj a bumerangblog19(kukac)gmail(pont)com email címre.

fidelitas.jpg

Kép: MNO

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr6713799224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2018.04.03. 00:00:57

Büszkén, fölénye és igazhite birtokában mosolyog a kamerába, hiszen ők a legyőzhetetlen gladiátorok.

Másnap kimegy a porondra, kiköveteli a kenőpénzt, belerúg a másikba, aláírja a kilakoltatást, rokonának adja a munkát, hatalmától és sikereitől eltelve ordibál, .... Tudja jól ha nem hibázik akkor mnden nap közelebb kerül ahhoz hogy feljusson a nézők közé.

Az Ellenálló 2018.04.03. 06:02:49

Azért ehhez már pofa kell.

midnightcoder2 2018.04.03. 07:40:26

Ezek szerint a derék emberséges kommunisták immár számítógépes rendszerekbe is behatolnak illegálisan. Királyság. Már várom a következő hírt az emberséges kábítószer kereskedő, esetleg pedofil sorozatgyilkos balfékekről.

szepipiktor 2018.04.03. 08:55:54

Van megállapodásotok a 444-el? Mert ők a témát sok napja ugyanígy lehozták.
Egyébként meg a szokásos kamu, mit kell ezen fennakadni?
Most feltörték és a hivatal majd ad közleményt, hogy igen, ismeretlen tettesek.
Onnan két út lehet, nem nyomoznak vagy megnevezik vonát, gyujcsányt az ellenzéki pártokat.
Mivel senki nem ellenőrizheti a vizsgálatot, de gyárthatnak is bizonyítékokat, azt hazudnak, amit csak akarnak.
Szerintem az első írás is szándékos volt, ha eleve a gci írást adják le, nem lett volna országos reakció...
süti beállítások módosítása