Felsőfokú ponyvafilozófia

Bumeráng

Bumeráng

Az Orbán-rendszer tudatosan építi le a társadalmat - írásom a Kolozsvári Szalonnán

2017. szeptember 02. - A te embered

Az Orbán-rendszer tudatosan építi le a társadalmat

"Az Orbán-rendszer egy előre megtervezett, a nép számára rövid és hosszú távon is félelmetesen káros séma alapján építi le az oktatást, ezzel együtt pedig az oktatásban részesített fiatalokat. Ők azok, akik kimenthetnek minket ebből a posványból, de ha a Fidesz eléri a célját, a totális leépítést, akkor tényleg az egyetlen menekülés nem más, mint az elvándorlás."

A bejegyzés trackback címe:

https://bumerang19.blog.hu/api/trackback/id/tr4112799032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2017.09.04. 21:14:18

Mindenki nem megy el. Ahhoz bátorság kell, megfelelő gének, és valami célnak a kergetése.
mondok példát: új zéland, a lakosság szinte teljes egészében bevándorló. és 40%-a már valahol máshol él. nem gazdasági ok, nem demagógia, nem szebb jövő miatt. Egyszerúen menni kell. Belső késztetés. Gének. Magyarországon is van ilyen, én sem sokat voltam otthon és a világ minden táján találkoztam "magyarokkal". de ugyanúgy némettel, hollandal, brittel. Szóval ezeket az embereket le kell számolni az elvándorlásból és az elvándorlás indokoltságából, mert mennek indok nélkül is.

most jön a neheze. Minden országnak van saját rendszere ami alapján a társadalom szerveződik. Ha valaki egy adott rendszerbe nem tud beilleszkedni vagy a rendszert próbálja megváltoztatni akkor a rendszer nem fogadja be, ellenségének tartja és megtagadja tőle az életlehetőségeket. Aztán az illető vagy továbbáll vagy behódol. Magyarországról 1000 éve tart az elvándorlás aztán nagytömegű keleti népek jönnek a helyükre (meg egy kevés nyugati kalandor, jobbára erőszakos betelepítéssel). Ezek az újonnan jöttek egy időre megállapodnak aztán vonulnak tovább. Tökmindegy hogy tisza vagy orbán vagy mátyás vagy kádár, politikai rendszertől független. . Egyszerűen ilyen nép vagyunk, az állam/hatalom folyamatos konfliktusban van a népével, aztán aki nem hódol be vagy nem vesz részt a hatalmi rendszerben azt elüldözi legyilkolja megnyomorítja meg egyebek. És most itt nem csak a vezetőkről beszélek hanem a népről, szomszédodról, falubelidről, boltosról, buszsofőrről, tanárodról, mindenkiről.

A népet nem lehet leváltani, a "magyarok" ilyenek. Nyugi nem igazi magyarok, mert grúzok, kunok, moldávok, románok, szlávok, tótok, ruszinok, szerbek, bolgárok, törökök, jászok, cigányok, svábok, olaszok, ..... és megannyi nép él itt, de "magyar" az sohasem volt és sohasem lesz.

Szóval, csak annyit akartam mondani hogy lehet próbálkozni, de tartós sikert elérni semmi esély. Magyarország területe konfliktus zóna volt a történelem során mindig. Amikor jól ment a biznisz egy kicsit emberségesebb, de mihelyt nehéz idők járnak egyből indul az elüldözöttek hosszú sora. Amíg egy erős birodalom nem ragadja magához és nem ad valami tényleges identitást ami alapján egy összertartó konfliktus tűrő és konfliktus kezelő emberségesebb társadalmat lehet szervezni addig ez így is marad. ((De mi van ha senkinek sem kellünk, a szomszédos birodalmak inkább ütköző zónának használnak minket??., )) Emlékeztek még a magyar határokra telepített népekre, mi volt a szerepük miért kapták a területet a kiváltságokat törvények felettiséget?, Na szóval az bizony kamu. Mi vagyunk azok a határőrök, őrizzük és védjük a nyugatot, ezért sokmindent elnéznek nekünk, ügyesen kultiválnak minket, genetikailag fel-feljavítanak, technikával pénzzel fegyverrel segítenek ki, megtanítanak latinul-olaszul-németül, megmutatják milyen a zene a tánc a művészet, na meg elviszik a legjobbakat aztán beolvasztják magukba hogy azzal is erősödjenek.

magyarország=humánállatfarm
süti beállítások módosítása